کد خبر:۹۸۷۷۵۱
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل:

راه‌اندازی مرکز نوآوری نمین به توسعه صنایع خلاق کمک می‌کند

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل اعلام کرد: راه‌اندازی مرکز نوآوری نمین، بستر مناسبی برای فناوران این شهرستان بویژه صنایع خلاق فراهم می‌آورد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حبیب ابراهیم پور، رئیس پارک علم و فناوری اردبیل با اعلام اینکه مرکز نوآوری مشترک شهرستان نمین با همکاری مشترک بین پارک علم و فناوری اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی تکمیل و راه اندازی می‌شود گفت: در آینده نزدیک با آماده سازی زیرساخت‌های لازم مرکز رشد این شهرستان نیز راه اندازی خواهد شد

ابراهیم پور به همراه فرماندار شهرستان نمین و رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در بازدید از این مرکز گفت: در تکمیل و توسعه زیست بوم فناوری و نواوری استان مرکز نوآوری شهرستان نمین به عنوان پنجمین مرکز در استان کار خود را آغاز نمود. مجوز این مرکز در سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صادر و با مجوز این معاونت کار خود را شروع کرده است.

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل به اهمیت گردشگری و صنایع دستی شهرستان نمین پرداخت و افزود: با تلفیق صنایع دستی و گردشگری و رشد و شکوفایی صنایع خلاق بین اهالی ساکن در مناطق گردشگری و جذب آن‌ها در مرکز نوآوری این شهرستان می‌توان اقتصاد پایدار ایجاد کرد.

وی با اشاره به نقش زنان در تامین اقتصاد خانوار‌ها با تکیه بر صنایع دستی و کسب و کار‌های خانگی اظهار کرد: مرکز نوآوری شهرستان نمین در آینده نزدیک در آموزش و نشر فرهنگ کسب و کار‌های خانگی نقش تاثیر گزاری را در منطقه نمین خواهد داشت.

ابراهیم پور به حمایت‌های تسهیلاتی از طرف صندوق‌های مالی از فناوران مستقر در پارک و مراکز نوآوری اشاره و خاطرنشان کرد: این مرکز بعد از افتتاحیه که به احتمال در بهمن سال جاری باشد همه فناوران و زنانی که در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند شناسایی و بعد از جذب و مستقر شدن حمایت‌های قانونی که به صورت تسهیلات و ارائه مجوزات خواهد بود انجام خواهد شد.

گفتنی است، مرکز نوآوری نمین با همکاری مشترک پارک علم و فناوری استان اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی و با حمایت‌های فرمانداری این شهرستان در حال آماده سازی، تجهیز و افتتاح است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار