کد خبر:۹۸۷۹۵۳

انگیزه‌های مهم مهاجرت شناخته شد/ جذب استعداد‌ها هدفمند‌تر می‌شود

مهاجرت‌های کاری و دانشجویی به ترتیب در شمار مهم‌ترین اولویت‌های مهاجرتی قرار دارند و بر همین اساس، سیاست‌ها و راهبرد‌های جذب بر مبنای همین الگو‌ها پایه ریزی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهاجرت، پدیده‌ای است که سبب شده تا بخشی از جمعیت یک کشور به دلایلی از جمله تحصیل، اشتغال، پناهندگی و ... به سمت کشور‌های پیشرفته رهسپار شوند. روندی که در کشور‌های کمتر توسعه‌یافته، بیشتر دیده می‌شود.

سه مقصد محبوب ایرانی‌ها
آلمان، سوئد و هلند، به ترتیب سه کشوری بوده‌اند که طبق آخرین بررسی‌ها، بیشترین میزان ایرانی‌ها را در طول یک سال پذیرش کرده‌اند.

طبق اطلاعات به دست آمده از رصد خانه مهاجرت ایران، اروپا، یکی از مقاصد اصلی مهاجران ایرانی است. بر همین اساس و طبق آخرین اطلاعات موثق به دست آمده، در سال ۲۰۲۰، آلمان با ۱۵۲ هزار و ۵۹۰ نفر، سوئد با ۷۹ هزار و ۳۶۳ نفر و هلند با ۳۴ هزار و ۸۰۹ نفر مهاجر متولد ایران، به‌ترتیب سه کشور با بیشترین جمعیت شهروندان ایرانی در اروپا به شمار می‌روند. به عنوان مثال، ایرانیان حاضر در آلمان به ترتیب به دلایلی، چون شرایط کاری، ‎تحصیلی، ‎خانوادگی و ‎پناهندگی، به این کشور راهی شده‌اند.

 میزان درخواست ویزای شنگن ایرانیان برای کشور آلمان در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب ۵۳،۶۵۷، ۵۶،۴۶۵ و ۱۱،۷۷۹ نفر بوده است.
‏تعداد ویزای شنگن صادرشده ایرانیان برای کشور آلمان به ترتیب در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، ۴۲،۷۶۴، ۳۹،۴۷۱ و ۷،۰۹۲ ویزا بوده است.

بیش از ۸۳ هزار ایرانی در انگلستان
انگلستان هم که شرایط سخت‌گیرانه‌ای برای پذیرش مهاجران از سراسر جهان دارد، یکی از مراکز موردعلاقه ایرانی‌ها در زمینه مهاجرت به شمار می‌رود تا جایی که جمعیت ایرانیان در ‎انگلستان تا پایان سال ۲۰۲۰، ۸۳،۵۳۱ نفر بوده است.
‏ایرانیان در سال ۲۰۲۰، ۱،۹۹۳ درخواست شهروندی به کشور ‎انگلستان داشته‌اند که به ۱،۷۵۲ نفر از این تعداد، ‎شهروندی انگلستان داده شد.

رصدخانه مهاجرت ایران ضمن توسعه پژوهش‌ها و مطالعات در این حوزه، تصویری روشن از وضعیت مهاجرتی و جابه‌جایی‌های بین‌المللی ایرانیان ارائه می‌دهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب برنامه همکاری با متخصصان ایرانی غیر مقیم، زمینه را برای جذب و ماندگاری نیروی انسانی متخصص و استفاده از ظرفیت‌های آنان فراهم کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار