به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این مراسم محسن امیریوسفی رئیسکانون کارگردانان گفت: آقای شورجه و تعدادی از دیگر فیلمسازان هم نسل و هم فکر ایشان متر و معیار سینمای دفاع مقدس و انقلاب هستند.
سید احمد میرعلایی تهیهکننده نیز گفت: چگونه میشود فردی مانند جمال شورجه وارد سینما میشود و همه سینماییها عاشقانه به او عشق میورزند؟ ما یک فیلم کار میکنیم آخر فیلم میبینیم همه با هم اختلاف داریم، اما چه کسی با آقای شورجه این رابطه را دارد؟
در ادامه این مراسم جواد شمقدری گفت: نام جمال شورجه همواره در سینمای دفاع مقدس و مقاومت میدرخشد از جمله فیلمهای عرصه مقاومت که بسیار خوب ساخته شد میتوانیم به فیلم «۳۳ روز» اشاره کنیم که بسیار درخشید از دیگر فیلمهایشان که هیچ کجا از آن حرفی زده نمیشود فیلم «احمد بای» بوده که هنوز به پایان نرسیده است. امیدوارم حال آقای شورجه هرچه زودتر خوب شود تا تدوین کار را خودشان تمام کنند.
تورج منصوری (به طور ویدئویی) و منوچهر شاهسواری هم از دیگر افرادی بودند که در این مراسم درباره شورجه سخن گفتند.
جمال شورجه نیز در مراسم بزرگداشت خود در موزه سینما با اشاره به فیلم اخیر خودش درباره مبارزات ضداستعماری در الجزایر گفت: «احمد بای» به لحاظ تولید و تهیه فیلم بسیار سختی بود و من دو هفته بعد از آن سکته کردم. این فیلم درباره احمد بیگ پاشا قهرمان ملی الجزایر است که در آن کشور مانند سردار سلیمانی ما محبوب است و برای او احترام قائلند.
پس از آن کامران ملکی به نمایندگی از محمد خزاعی رئیسسازمان سینمایی لوح تقدیر و هدیه نقدی سازمان سینمایی و موزه سینما را به جمال شورجه تقدیم کرد. جواد شمقدری هدیه جامعه اسلامی هنرمندان، فرزاد حیدری از طرف صندوق اعتباری هنر و محسن جوادی از طرف انجمن دفاع مقدس و انقلاب اسلامی هدایای خود را به جمال شورجه تقدیم کردند. همچنین اعضای شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران بر روی سن حضور پیدا کردند و لوح و هدیه خود را به این کارگردان اهدا کردند.