کد خبر:۹۹۰۶۳
راه اندازی شبکه «من و تو» و سیاست هدفگیری عمومی
گروه رصد فرهنگسرای رسانه با اعلام آغاز به کار شبکه ماهواره ای تازه تاسیس «من و تو»، هدفگیری عمومی مردم ایران را در میدان جنگ نرم سیاست جدی، موج تازه فعالیت های رسانه ای در حوزه ماهواره اعلام کرد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، شبکه «من و تو» از 28 اکتبر (6 آبان) برنامه های خود را بر روی ماهواره فرستاده است و با جهت گیری برنامه های تفریحی عملا مکمل شبکه هایی همچون فارسی وان است.
این شبکه متعلق به شرکت تلویزیونی مرجان (Marjan Television Network) است و از بریتانیا پخش می شود.
بنا بر اين گزارش، دولت بریتانیا پیش از این با راه اندازی شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی با دخالت های مکرر در امور داخلی ایران، زمینه ساز فتنه شده بود.
«من و تو» که با انتخاب این نام عملا تعامل و ارتباط بیشتر را با مردم ایران خواستار است سیاست خود را پخش فیلم، سریال، اخبار، گزارش و برنامههای متنوع دیگر اعلام كرده است.
همچنين در تصویر تبلیغاتی که در سایت این شبکه قابل دسترسی است و روز افتتاح آن را اعلام می کند، زن و مرد جوانی با پوشش زننده به هم خیره شده و الگوی انسان غربی را به نمایش می گذارند.
مخاطب هدف این شبکه مادران و زنان جامعه ایران است و در این راستا سعی شده است با چاشنی هایی از جمله آشپزی، طنز و حتی رقص به جذب مخاطب هدف خود بپردازند.
استفاده از خوانندگان خارج نشین و کپی برداری از برنامه های شبکه های انگلستان دیگر استراتژی این شبکه است به نحوی که برنامه «بفرمایید شام» با خرید امتیاز آن از شبکه تلویزیونی آی تی وی سراسری (ITV Global) بریتانیا آماده پخش شده است.
این شبکه با رویکردی کاملا ضد ایرانی حتی در تیتر یک اخبار سایت خود، خبری را با عنوان «پشتیبانی جمهوری خواهان از حملۀ نظامی به ایران» آورده است که کاملا دست های چدنی از پشت دستکش مخملین آنرا هویدا می کند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.