آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۰۷۶۱
روزنامه «الاخبار»:

واشنگتن خواستار رایزنی با مقامات جنبش حزب‌الله لبنان است

یک منبع لبنانی گزارش داد که واشنگتن برای بحث و تبادل نظر درباره برخی مسائل خواستار ارتباط با مقامات حزب‌الله شده که این جنبش قاطعانه این خواسته را رد کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک روزنامه لبنانی خبر داد که واشنگتن خواستار رایزنی با مقامات جنبش حزب‌الله لبنان شده است.

بنابر گزارش امروز (سه‌شنبه) روزنامه «الاخبار»، برخی میانجی‌ها اخیرا از طرف دولت آمریکا پیامی به رهبری حزب‌الله انتقال داده‌اند و برای بررسی مسائل لبنان خواستار ارتباط با این جنبش شده‌اند.

الاخبار بدون ذکر جزئیات بیشتر نوشت که حزب‌الله به میانجی‌ها اطلاع داده است که هیچ گونه ارتباطی با آمریکایی‌ها نخواهد داشت.

«حسین مرتضی» خبرنگار لبنانی نیز در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این خصوص گزارش داد که «سید هاشم صفی الدین» رئیس شورای اجرایی جنبش حزب‌الله لبنان در یک برنامه اظهار داشته: «آمریکایی‌ها سعی کردند و امیدوار بودند که با رهبری حزب‌الله ارتباط داشته باشند».

طبق گفته این خبرنگار لبنانی، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله اضافه کرد: «این پیام را یکی از میانجی‌ها منتقل کرد. آن‌ها برای مذاکره درباره هر چیزی ابراز تمایل و آمادگی کردند».

در ادامه این اظهارات آمده است: «حزب‌الله بدون هیچ گونه بحثی [درخواست را]را رد کرد».

این گزارش در حالی منتشر شده است که دولت آمریکا هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده و آن را تأیید یا رد نکرده است.

آمریکایی‌ها پیشتر نیز از حزب‌الله درخواست‌هایی داشتند که در تمامی موارد، این جنبش خواسته‌های واشنگتن را قاطعانه رد کرده است.

در همین ارتباط، شبکه المیادین سال گذشته خبر داده بود که تل‌آویو از طریق سازمان ملل پیامی برای حزب‌الله ارسال کرده و از این جنبش خواسته که انتقام نیروی شهید خود را از این رژیم نگیرد.

با این حال، المیادین گزارش داده بود که حزب‌الله قاطعانه پیام رژیم صهیونیستی را رد کرده و بر موضع خود تأکید کرده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار