آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۱۵۱۹

رونمایی از واگن مخصوص بانوان و کودکان با طراحی جدید

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از رونمایی واگن مخصوص بانوان و کودکان با فضای بصری جدید و باهدف عدم ورود آقایان به واگن بانوان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، سید محمد نقیب گفت: به‌منظور جلوگیری از ورود برخی از آقایان به واگن بانوان و همچنین دست‌فروشان و متکدیان مرد، از واگن مخصوص بانوان با شکل ظاهری متفاوت هم‌زمان با ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این اقدام به جهت ارتقا سطح آسایش و آرامش بانوان و کودکان انجام می‌شود افزود: حضور برخی از آقایان در واگن مخصوص بانوان حفظ آرامش روانی آن‌ها را در شهر بزرگ زیرزمینی با این حجم از تردد خدشه‌دار کرده است. ما رفع این معضل را در اولویت کاری خود قرار داده‌ایم و با فضاسازی بصری سکو ایستگاه امام خمینی (ره) و انجام طراحی جدید داخل واگن مخصوص بانوان در یک قطار به‌صورت آزمایشی این طرح را اجرا خواهیم کرد.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: درصورتی‌که این طرح با موفقیت همراه شود در سایر ایستگاه‌ها و خطوط نیز به‌مرور اجرایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار