به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، پس از اینکه کودتای نظامی (اکتبر ۲۰۲۱) در سودان با مخالفت مردم این کشور روبهرو شد؛ عبدالفتاح البرهان و عبدالله حمدوک، ۲۱ نوامبر ۲۰۲۱ توافق سیاسی برای بازگشت حمدوک به قدرت امضاء کردند که این توافق هم مانند کودتای نظامی در سودان با مخالفت گسترده مردم این کشور روبهرو شد.
با تداوم تظاهرات در شهرهای مختلف سودان، عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور به استعفاء از قدرت مجبور شد، اما مردم سودان همچنان در خیابانها حضور دارند تا به قدرت نظامیان در کشورشان پایان دهند.
مردم خارطوم، پایتخت سودان و دیگر شهرهای این کشور عصر دوشنبه (هفتم فوریه ۲۰۲۲) به درخواست کمیتههای مقاومت سودان با هدف رد کودتای نظامی در این کشور تظاهرات کردند.
نیروهای نظامی تحت امر عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان، برای متفرق کردن تظاهرکنندگان از گلوله جنگی، گاز اشکآور و بمب صوتی استفاده کردند که این اقدام نظامیان به زخمی شدن دهها نفر منجر شد که حال برخی از آنان وخیم گزارش شده است.
تظاهرکنندگان سودانی در خارطوم و دیگر شهرهای سودان تاکید کردند، تظاهرات تا سقوط حکومت نظامیان در این کشور ادامه خواهد داشت.
نکته مهم در تظاهرات هفتگی مردم سودان در مخالفت با حکومت نظامیان، حضور گسترده جوانان در این تظاهرات است که با ایستادگی در برابر نظامیان سودانی، بر تشکیل دولت دموکراتیک در سودان تاکید دارند.