آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۲۲۱

تظاهرات در سودان؛ پایان قدرت نظامیان، خواست سودانی‌ها

پایتخت سودان و دیگر شهر‌های این کشور آفریقایی همچنان شاهد تظاهرات مردمی برای پایان حکومت نظامیان در سودان و روی کار آمدن دولت دموکراتیک است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از اینکه کودتای نظامی (اکتبر ۲۰۲۱) در سودان با مخالفت مردم این کشور روبه‌رو شد؛ عبدالفتاح البرهان و عبدالله حمدوک، ۲۱ نوامبر ۲۰۲۱ توافق سیاسی برای بازگشت حمدوک به قدرت امضاء کردند که این توافق هم مانند کودتای نظامی در سودان با مخالفت گسترده مردم این کشور روبه‌رو شده است و تظاهرات هفتگی مردم سودان ادامه دارد.


با تداوم تظاهرات در شهر‌های مختلف سودان، عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور هم به استعفاء از قدرت مجبور شد، اما مردم سودان همچنان در خیابان‌ها حضور دارند تا به قدرت نظامیان در کشورشان پایان دهند.


نیرو‌های نظامی سودان عصر دوشنبه (۲۴ ژانویه ۲۰۲۲) برای متفرق کردن تظاهرکنندگان در خارطوم، پایتخت سودان، از گلوله جنگی و گاز اشک‌آور استفاده کردند که این اقدام به کشته شدن حدود ۵ نفر و زخمی شدن ده‌ها سودانی منجر شد.
کمیته مرکزی پزشکان سودان از سازمان‌های حقوق بشری خواسته است تا در برابر سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم سودان توسط نظامیان این کشور موضع‌گیری کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار