پاکستان حملات هوایی به افغانستان را تایید کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۹۱۹

پاکستان حملات هوایی به افغانستان را تایید کرد

ارتش پاکستان از هدف قراردادن مواضعی در چند ولایت افغانستان در عملیاتی با عنوان «غضب للحق» خبر داد و وزارت اطلاعات این کشور مدعی شد این حملات در واکنش به ورود پهپاد‌ها از خاک افغانستان انجام شده است.
پاکستان

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ارتش پاکستان بامداد پنجشنبه در عملیاتی با عنوان «غضب للحق»، مواضعی در چند ولایت افغانستان را هدف حملات هوایی و پهپادی قرار داد.

وزیر اطلاعات پاکستان مدعی شد این حملات در واکنش به ورود پهپاد‌ها از خاک افغانستان انجام شده و ۱۰ نقطه مرتبط با پرتاب و نگهداری این پهپاد‌ها هدف قرار گرفته‌اند.

در جریان این حملات، مناطقی در ولایت‌های قندهار، پکتیا و خوست هدف قرار گرفتند و یک پایگاه نظامی طالبان در شهر گردیز نیز مورد حمله قرار گرفت.

همچنین از وقوع حملات هوایی در مناطق «صحرا باغ» و «کمپ» در مرکز خوست و شنیده شدن چند انفجار پیاپی در شهر قندهار خبر داده شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار