کد خبر:۹۹۵۳۵۵

فراخوان دانشگاه آزاد اسلامی برای چالش ملی تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی

برای نخستین بار دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد در رویداد ملی گام دوم، مدل سکوی فناوری را با چالش ملی تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی راه اندازی کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وحید ضرغامی؛ قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از شرکت کمباین سازی اراک از برگزاری چالش ملی تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی خبر داد.


قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری با اشاره به اهمیت ارتباط میان صنعت و دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رسالت اجتماعی خود، به دنبال حل مسائل کشور است. این مسائل در بخش‌های مختلفی وجود دارد. صنعت و اقتصاد از جمله بخش‌هایی است که به عنوان زیرساخت بسیاری از فعالیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.


وی افزود: در بازدید از شرکت کمباین سازی اراک که تولید تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی را در دستور کار دارد، ایده حضور عملیاتی دانشگاه در طراحی و ساخت قطعات و حتی ماشین آلات جدید کشاورزی مطرح شد. توافق شد تا طی یک فراخوان ملی با مرکزیت واحد اراک چالش ملی تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی برگزار شود. در این چالش ایده‌ها و طرح‌ها از سوی واحد‌های دانشگاهی جمع آوری خواهد شد و پس از داوری، شرکت‌ها و سرمایه گذاران برای ساخت و تولید محصول اقدام خواهند کرد.


ضرغامی در همین رابطه گفت: در بخش داوری و آموزش فناورانه ما از ظرفیت شرکت کمباین سازی اراک استفاده خواهیم کرد. به این وسیله صنعت به صورت مستقیم علاوه بر سرمایه گذاری برای تولید محصول، درگیر داوری و ارزیابی طرح‌ها خواهد شد تا این ارتباط تنگاتنگ و کاملا موثر به سوی ساخت محصولات فناورانه و نوآورانه در ماشین آلات کشاورزی بیانجامد.


در همین راستا، ابراهیم گیوکی؛ رئیس استان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان داشت: در سال‌های اخیر هم دنبال ایجاد بستر مشترک همکاری با مجموعه‌های صنعتی در حوزه تجهیزات کشاورزی که یکی از حوزه‌های هدف رویداد ملی گام دوم هست، بودیم که این همکاری در حال شکل گیری است و استان مرکزی با برگزاری این چالش ملی مشترک با شرکت کمباین سازی زمینه ساز سرمایه گذاری این صنعت در محصولات جدید کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار