به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی غفاری، رئیس پارک علم و فناوری گلستان از توسعه شبکه سازی این پارک در شهرستانهای مختلف این استان خبر داد و گفت: توسعه زیرساختی در شهرستانهای گنبدکاووس، ترکمن و گالیکش در اولویت قرار گرفته است.
غفاری با بیان اینکه برای توسعه فیزیکی این زیرساختها تاکنون چهار میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: کارخانه نوآوری گنبدکاووس نیز در مراحل پایانی قرار دارد و به زودی افتتاح خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان به موضوع تامین مالی برای شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از دغدغههای جدی استارتاپها و دانشبنیانهاست که خوشبختانه امسال در زمینه پرداخت تسهیلات حمایتی شاهد رشد خوبی هستیم.
غفاری افزود: سال گذشته مجموع تسهیلات حمایتی پرداخت شده به واحدهای فناور استان ۴ میلیارد تومان بود، اما امسال پرداخت این تسهیلات به مرز ۱۵ میلیارد تومان رسیده است. علاوه بر این، از محل منابع تبصره ۱۸ نیز تاکنون ۳۷ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور در استان مصوب شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال گشایشهای خوبی در تامین مالی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور شاهد بودیم که بخشی از این منابع از طریق پارک علم و فناوری، بخشی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بخش دیگری هم از محل صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان گلستان تامین شده است.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان ادامه داد: از نظر توسعه فضاهای فیزیکی نیز اتفاقات خوبی در استان رخ داده و فضای زیرساختی ما از ۲ هزار مترمربع در اوایل سال ۹۸ اکنون به نزدیک ۱۷ هزار و ۱۰۰ مترمربع رسیده است.
دکتر غفاری در پایان اظهار کرد: در سالهای اخیر توسعه خوبی در زیستبوم استان رخ داده و اکنون تمرکزمان را روی نرمافزار و ارتقاء مهارتهای نرمافزاری شرکتهای دانشبنیان گذاشتهایم که در سال آینده نتیجه این اقدام را خواهیم دید و امیدوارم گلستان به یک زیستبوم قابل قبول دست پیدا کند.