کد خبر:۹۹۷۳۹۳
به همت دانشگاه علامه‌ طباطبائی؛

دومین همایش‌ملی یادگیری سیار در عصر کرونا و پساکرونا برگزار می‌شود

دومین همایش ملی یادگیری سیار در عصر کرونا و پسا کرونا، به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی ۴ و ۵ اسفندماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دومین همایش ملی یادگیری سیار در عصر کرونا و پسا کرونا، به همت دانشگاه علامه طباطبائی و هسته پژوهش یادگیری سیار و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، ۴ و ۵ اسفندماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود. این همایش با هدف مهیا ساختن زیرساخت‌های لازم برای ورود به عصر جدید آموزش یعنی یادگیری ترکیبی و توسعه افق‌های علمی و پژوهشی در حوزه آموزش‌های مجازی با حضور استادان و پژوهشگران این حوزه برگزار خواهد شد.


فلسفه و تئوری‌های یادگیری سیار، اجتماعات وب محور و ابزار رسانه‌های اجتماعی و تعاملات آنها، حکمرانی و سیاستگذاری سازمان‌های آموزشی در دوران کرونا و پساکرونا، یکپارچگی و انسجام عناصر درونی، محیطی و پشتیبانی در آموزش مجازی، تغییر سبک زندگی و نقش خانه و مدرسه در ارتقا کیفیت آموزش مجازی، مطالعه تطبیقی درباره آینده آموزش‌های فراگیر و بین المللی، تقویت زیرساخت‌های فنی و سامانه ایی، اجتماعی، اخلاقی و تربیت نیروی انسانی، دستاورد‌ها و تجارب موفق ملی و بین‌المللی در کاربرد یادگیری سیار، مولفه‌های آموزشی در یادگیری سیار: آموزش، تولید محتوا، ارزشیابی، تغییر پارادایم آموزشی در پساکرونا، رسالت و نقش دانشگاه، کرونا و وضعیت یادگیری در حیطه‌های شناختی، عاطفی و روانی حرکتی، الگو‌های طراحی آموزشی و محیط یادگیری در کرونا و پسا کرونا، یادگیری سیار در آموزش ویژه، راهکار‌های بهره‌مندی نابرخوردار‌ها از یادگیری سیار، سایر موضوعات مرتبط با یادگیری سیار و آموزش در عصر کرونا و پساکرونا از محور‌های این همایش دو روزه است.


علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس https://mlearning۲.atu.ac.ir مراجعه و یا با شماره‌های ۰۹۰۱۲۸۷۸۴۳۰ – ۰۲۱۴۸۳۹۳۱۳۸ تماس حاصل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار