آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۷۱۳

برف و باران در ۲۸ استان/ افزایش دما در سواحل خزر

سازمان هواشناسی از بارش برف، باران و وزش باد شدید در ۲۸ استان کشور و افزایش دما در نوار ساحلی خزر خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی، امروز فعالیت سامانه بارشی در همه استان‌های کشور به‌جز خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ادامه دارد و در برخی ساعات سبب بارش باران، وزش باد شدید موقتی، گاهی رعدوبرق و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف می‌شود.

از اواخر وقت امروز نیز به‌تدریج از شدت فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور کاسته شده و فردا (یکشنبه) در شمال شرق، شرق، ارتفاعات و دامنه‌های البرز شرقی، استان‌های شرقی دریای خزر و بخش‌هایی از مرکز و جنوب شرق کشور به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، شدت بارش‌های فردا (یکشنبه) برای استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و گلستان خواهد بود.

روز دوشنبه در شمال شرق و شرق کشور بارش پراکنده و سه‌شنبه در شرق بارش باران پیش‌بینی شده است؛ روز چهارشنبه جو پایداری در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز به دلیل پدیده گرم‌باد در نوار ساحلی خزر افزایش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما و از روز یکشنبه در بیشتر مناطق کشور کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده است.

همچنین روز‌های شنبه و یکشنبه در بخش‌هایی از شرق، جنوب شرق، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی به دلیل وزش باد شدید موقتی خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

آسمان پایتخت نیز امروز نیمه‌ابری تا ابری همراه با بارش باران و وزش باد شدید و احتمال رعدوبرق مورد انتظار است.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت امروز شنبه ۱۷ و ۱۰، یکشنبه ۱۵ و ۸، دوشنبه ۱۵ و ۹ و سه شنبه ۱۷ و ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین برای یکشنبه در استان تهران شاهد کاهش نسبی دما و روز سه شنبه افزایش نسبی دما خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار