کد خبر:۹۹۸۷۸۸

آیت‌الله علوی‌گرگانی از بیمارستان مرخص شد

دفتر آیت‌الله سید محمد علی علوی‌گرگانی از مراجع تقلید روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد معظم‌له از بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) مرخص شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دفتر آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی از مراجع تقلید روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد معظم له از بیمارستان خاتم الانبیا (ص) مرخص شد. در این اطلاعیه آمده‌است: به اطلاع عموم مؤمنین و مقلدین مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی مدظله می‌رساند؛ بحمدالله در ظل عنایات صاحب العصر امام زمان (عج) و تلاش‌های مستمر پزشکان ظهر امروز برابر با شنبه هفتم اسفندماه، این مرجع تقلید از بیمارستان خاتم الانبیاء مرخص شد.

لازم به ذکر است معظم‌له یک هفته پیش به علت ضعف شدید جسمانی و عدم تعادل حرکتی در بیمارستان بستری شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار