کد خبر:۹۹۹۰۴۷

فعالیت بیش از ۶۶ هزار نیرو و ۱۱ میلیون همیار پلیس در طرح ترافیک نوروزی ۱۴۰۱

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از مشارکت ۶۶ هزار ۷۱۵ نفر در طرح ترافیکی ویژه نوروز ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیانفر در پایان جلسه بررسی طرح‌های ترافیکی نوروز ۱۴۰۰ با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال طرح نوروزی با مشارکت ۶۶ هزار و ۷۱۵ نفر از نیرو‌های دستگاه‌های مختلف از جمله پلیس، اورژانس، راهداری، هلال احمر، امداد خودرو و ... اجرا خواهد شد. در این طرح ۷۴۶۱ پایگاه ثابت و سیار فعال خواهند بود و ۲۱ هزار و ۴۹۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه نیز به همراه ۶۴ فروند بالگرد به کار گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین ۱۱ میلیون همیار و فرهنگیار ترافیک نیز در طرح نوروزی ۱۴۰۱ با پلیس مشارکت خواهند داشت.

هادیانفر در پاسخ به پرسشی درباره خط قرمز‌های پلیس در نوروز ۱۴۰۱ گفت: امسال تمام پیش بینی‌ها حاکی از افزایش حجم سفر و به تبع آن ترافیک است. در نتیجه ممکن است در این شرایط برخی از رانندگان بخواهند با عبور از شانه خاکی یا تجاوز به چپ از ترافیک فرار کنند که این یک اقدام بسیار خطرناک است و پلیس بدون تعارف با آن برخورد خواهد کرد. علاوه بر شانه خاکی و تجاوز به چپ، رانندگی با سرعت غیر مجاز و انجام سبقت غیر مجاز نیز از دیگر تخلفاتی است که پلیس در طرح نوروزی با آن برخورد خواهد کرد.

وی بر ضرورت داشتن معاینه فنی برای تمامی خودرو‌ها تاکید کرد و گفت: معاینه فنی برای ناوگان مسافربری نیز بسیار مهم بوده و باید قبل از هر سفر مدارک مربوط به آن چک شود.

هادیانفر با تاکید بر اینکه رانندگی در جاده با رانندگی در شهر متفاوت است، گفت: از این رو افرادی که یک سال کمتر از زمان دریافت گواهینامه شان سپری شده باشد اجازه رانندگی در جاده‌ها را ندارند. علاوه بر آن لازم است الزامات رانندگی در شب نیز از سوی رانندگان رعایت شود.

وی در پاسخ به این پرسش که در صورت ارتکاب تخلفات حادثه ساز پلیس با متخلفان چه برخوردی خواهد کرد، گفت: خودرو متخلفان قطعا توقیف خواهد شد.

وی بر ضرورت استفاده از کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان وسایل نقلیه اعم از خودرو و اتوبوس تاکید کرد و گفت: حتما باید از کمربند ایمنی استفاده شود.

هادیانفر درباره نقاط حادثه خیز جاده‌ها نیز گفت: در مورد نقاط حادثه خیز مکاتباتی با وزارت راه و راهداری انجام دادیم و با اقدامات انجام گرفته یک سری از این نقاط ایمن سازی شد. البته گاهی در شرایطی مانند سیل، بارندگی‌های شدید و نظایر آن ممکن است آسفالت معابر نیز آسیب ببیند که ما این موارد را نیز گزارش می‌کنیم. در حال حاضر حدود ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده‌ها رفع شده و ما امیدواریم دیگر نقاط باقیمانده نیز به سرعت رفع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار