صدرا سلطان بیگی، عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: از بزرگترین انتقادهایی که از روز اول روی کار آمدن دولت یازدهم و در شعارهای آن بود این است که رفع تمام مشکلات را در پی توافق با غرب دنبال میکند.
وی افزود: در حالی که بارها افراد مختلف اعم از حامیان و منتقدین این نکته را گوشزد کرده بودند که ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی با رفع تحریمها حل میشود اما ۸۰ درصد مشکلات در گرو ضعف مدیریتی و ناکارآمدی دستگاههای اجرایی است. دولت این همه بر روی باز شدن سوئیفت و گشایش ال سی که از سخنان شاذ رئیس جمهور بود تبلیغ کرد آخرش چه شد آش همان آش است و کاسه هم همان کاسه.
عضو واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: تحریم داماتو بر روی بانکهای آمریکایی برقرار است فلذا نمیتوان با آنها همکاری کرد اکثر بازرگانان و کارشناسان رفع تحریمها را فعلا در حد پیام دادن میدانند و هنوز امکان جابجایی پول برای آنها نیست.
وی در ادامه افزود: بانکهای اروپایی به بانکهای ایرانی اعتماد نمیکنند و نمیتوان خریداری و فروش کالا را داشته باشیم کار به جایی رسیده که خود آقای صالحی این وضعیت را بحران نامیدهاند.
عضو واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر سخنان رهبری بیان داشت: مگر نه اینکه رهبری بارها تاکید کردهاند رفع تحریمها باید کامل و یک مرحلهای باشد و پس از صحبتهای آقای صالحی رئیس جمهور گفت که دیگر از آقای صالحی سوال نپرسید.
سلطان بیگی گفت: مهندس ترکان در قبل از برجام گفته بود هر روز تاخیر در برجام ۱۰۰ میلیون دلار به کشور خسارت میزند. الان ۵۰ روز از اجرای برجام میگذرد نتیجه آنچه چیزی بوده است؟ رفتهاند هواپیمایی ۵ میلیون دلاری که خاصیتی برای کشور ندارد را به سه برابر قیمت خریدهاند به امید اینکه پنج سال دیگر به ما تحویل دهند و با خفت هواپیما را به فرودگاه آوردهاند تا مردم بروند با آن عکس بگیرند. با این پول میتوانستیم تعداد زیادی از بنگاههای اقتصادی را که در حال ورشکستگی در کشور بودند نجات دهیم اما این پول صرف نجات ورشکستگی شرکت ایرباس شد.
این هواپیماها مال شرکتی یوده که در حال ورشکستگی بوده و خودشون این هواپیماها رو نمیخریدن!