به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل نمازی با اشاره به اجرای پویش #اربعین_در_نیروگاه، افزود: هر ساله از نیمه شهریورماه فصل تعمیراتی نیروگاههای حرارتی آغاز میشود و بایستی تمامی واحدهای برق حرارتی پیش از خردادماه و شروع پیک مصرف برق تابستان با آمادگی کامل در مدار تولید قرار بگیرند.
وی با تاکید بر اینکه برای تامین برق پایدار تابستان سال آینده حدود ۱۰۷ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در نظر گرفته شده است، ادامه داد: به منظور افزایش آمادگی این واحدها ۷۳۵ پروژه تعمیراتی پیشبینی شده تا قبل از شروع دوره اوج بار سال ۱۴۰۲ بتوانیم تمامی واحدهای تولید برق حرارتی کشور را با آمادگی حداکثری در مدار تولید داشته باشیم.
نمازی تاکید کرد: تقارن ایام اربعین حسینی با شروع فصل تعمیرات نیروگاههای حرارتی و لزوم تولید برق شبانهروزی در این واحدها موجب شده است تا بخش زیادی از پرسنل نیروگاهها برای تامین آسایش مردم، زائران و مواکب بینراهی امکان حضور در مراسم اربعین حسینی را نداشته باشند؛ از این رو دلدادگان حسینی نایب الزیاره همکاران ما در مراسم اربعین باشند.
مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه رکورد تعمیرات نیروگاهی در پیک تابستان امسال شکسته شده است، گفت: همین تلاشهای بیوقفه همکاران صنعت برق حرارتی باعث شده است تا امسال برای نخستین بار حدود ۹۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آمادهسازی نیروگاههای حرارتی را پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسانده و در زمینه تعمیرات نیروگاهی رکورد جدیدی را به ثبت برسانیم.
وی اضافه کرد: انجام به موقع برنامههای تعمیراتی و آمادهسازی این واحدها موجب شد تا ضریب آمادگی نیروگاههای حرارتی کشور از مرز ۹۸ درصد عبور کند و در روزهای اوج مصرف برق کشور شاهد تولید برق پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور و عدم تکرار تجربه تلخ خاموشیهای چند سال اخیر در فصل تابستان باشیم.
نمازی تاکید کرد: برای تامین برق پایدار روزهای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۲ نیز برنامههای مدونی در بخش افزایش ظرفیت، تعمیرات و آمادهسازی نیروگاههای حرارتی در دستور کار گرفته است تا بتوانیم تجربه موفق پیک تابستان امسال را دوباره تکرار کنیم.