کد خبر:۱۰۰۳۶۸۸

مجید یراق‌بافان جایگزین فرزاد جمشیدی در برنامه سحرگاهی شبکه پنج شد

مجید یراق‌بافان اجرای برنامه سحرگاهی شبکه پنج سیما را بر عهده گرفت.
مجید یراق‌بافان جایگزین فرزاد جمشیدی در برنامه سحرگاهی شبکه پنج شد

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، توحید عرب تهیه‌کننده و کارگردان برنامه سحرگاهی شبکه پنج از تغییر مجری این برنامه خبر داد و بیان کرد: برنامه سحرگاهی شبکه پنج چند سالی است روی آنتن می‌رود و ما سعی کردیم در این چند سال متنوع باشد امسال هم سعی کردیم در فضای جدیدی برنامه را تولید کنیم و اتفاقی را رقم بزنیم.

وی با اشاره به لوکیشن این برنامه تصریح کرد: این برنامه سحر‌ها از گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا (س) روی آنتن می‌رود. لوکیشن ما در قطعه ۲۶ از گلزار شهداست جایی که مدافعان حرم، شهدای گمنام و شهدای جنگ و انقلاب هستند.

عرب همچنین با اشاره به تغییر مجری بیان کرد: اجرای این برنامه را قرار بود فرزاد جمشیدی بر عهده داشته باشد، اما به دلایل شخصی که پیش آمد او از اجرا معذور بود. مشتاق هم بود، ولی عذرخواهی کرد و ما در نهایت با مجید یراق‌بافان به توافق رسیدیم.

وی اضافه کرد: ضمن اینکه فرصت کوتاهی تا ماه رمضان مانده بود و او لطف کرد و پذیرفت در مزار شهدا حضور یابد و برنامه را اجرا کند.

تهیه کننده «قرار بهشت» درباره جزئیات این برنامه نیز بیان کرد: این برنامه ساعاتی بعد از افطار شروع شده و برگزار می‌شود و با دو ساعت تأخیر هم روی آنتن می‌رود. برنامه هر شب ساعت ۲۲ با حضور مردم در گلزار شروع می‌شود و ضبط آن تا حدود ۱۲ بامداد به طول می‌انجامد که حدوداً از ساعت ۲ به بعد هم پخش می‌شود.

وی اضافه کرد: با هماهنگی که با شهرداری و رئیس سازمان بهشت زهرا (س) داشتیم بنا شد تمهیداتی انجام شود تا ساعت بسته شدن بهشت زهرا به تأخیر بیفتد.

عرب در پایان بیان کرد: این برنامه بخش‌های متنوعی دارد که از حضور کارشناسان برای بحث‌ها تا مناجات خوانی و گفتگو‌هایی درباره شهدا را در بر می‌گیرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار