کد خبر:۱۰۰۴۴۶۲

عرضه تجاری نانوذرات هسته‌ای پوسته‌ای از جنس طلا

یک شرکت ژاپنی نانوذرات طلا با ساختار هسته‌پوسته به بازار عرضه کرده است که دارای خواص رزونانس پلاسمون سطحی قوی بوده و می‌توان از آن در ادوات اپتیکی استفاده نمود.
عرضه تجاری نانوذرات هسته‌ای پوسته‌ای از جنس طلا

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،تاناکا کیکینزوکو کوگیو (TANAKA Kikinzoku Kogyo) که در حوزه کسب و کار تولید فلزات گرانبها فعالیت می‌کند، اعلام کرد که محصولی حاوی نانوذرات طلا را توسعه داده است که می‌تواند در غلظت‌های بالا عرضه شود در حالی که از پایداری بالایی نیز برخوردار است.

این محصول که ساختار هسته‌ای پوسته‌ای دارد، به گونه‌ای طراحی شده است که سطح ذرات – مانند سیلیس – را با یک پوسته بسیار نازکی از جنس طلا که ضخامت آن تقریباً ۱۰ نانومتر است، بپوشاند. این محصول رزونانس پلاسمون سطحی قوی از خود نشان می‌دهد. علاوه بر این، با استفاده از پایداری پراکندگی بالا در آب و حلال‌های قطبی، می‌توان سوسپانسیون‌هایی با غلظت‌های ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ برابر بالاتر از نانوذرات طلا موجود در بازار به فروش می‌رسد، تهیه کرد.

اندازه کلی نانوذرات پوسته طلا را می‌توان در محدوده ۸۰ نانومتر تا ۲۵۰ نانومتر کنترل کرد که به آنها امکان می‌دهد طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های نوری را داشته باشند. این امر به ویژه برای کلوئیدهایی با قطر ذرات چند صد نانومتر که در غلظت‌های بالا تهیه شده‌اند نیز صادق است. ادغام یا ایجاد ساختار سه بعدی آنها آسان‌تر است و می‌توان انتظار داشت که از آنها در تولید مواد با خاصیت نوری مختلف استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار