کد خبر:۱۰۰۴۵۴۰
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز:

مردم دیگر تحمل التهاب تصمیمات خلق‌الساعه را ندارند / آقای رئیسی: دولتِ بدون گفتمان دچار روزمرگی می‌شود

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز در نشست مردم با رئیس جمهور گفت: مردم دیگر تحمل التهاب و تصمیمات خلق الساعه که موجب کاهش قدرت خریدشان می‌شود را ندارند.
مردم دیگر تحمل التهاب تصمیمات خلق‌الساعه را ندارند /  آقای رئیسی: دولتِ بدون گفتمان دچار روزمرگی می‌شود

 به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فلاحی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز، روز گذشته و در حاشیه دیدار مردمی رئیس جمهور به سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: در طول دویست روز گذشته، شاهد گشایش‌های قابل تاملی در اداره کشور بوده ایم. به اعتقاد ما این تحولات از سر خوش شانسی نیست. دلیل کاملا مشخص است، بوسیدن دست، ولی خدا به جای دست کد خدا، برکت می‌آورد.

فلاحی بیان کرد: متاسفانه در طول سال‌های گذشته، مسائلی همچون کرسنت، ارز ۴۲۰۰ تومانی، نحوه اجرایی شدن قانون گران شدن بنزین در آبان ۹۸ و خصوصی سازی‌های غلط که از جمله نتایج حکمرانی نئولیبرال‌ها در اداره کشورند موجب از بین رفتن اعتماد عمومی مردم به نظام اسلامی شده است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز با بیان اینکه ما این دولت را، دولت بازگشت اعتماد عمومی ملت می‌دانیم، گفت: انشاءالله این دولت، دولت وعده‌های صادق و بازگشت به مردم نیز هست و توان و اراده مبارزه با فساد در همه سطوح مدیریتی اش قابل رصد است. تا بتواند نقطه عطفی باشد در حکمرانی انقلاب و رسیدن به دولت اسلامی.

وی به ضرورت تبیین دستاورد‌های دولت اشاره کرد و افزود: مردم گله مندند و دیگر تحمل التهاب و تصمیمات خلق الساعه که موجب کاهش قدرت خریدشان می‌شود را ندارند.

فلاحی گفت: آنچه مردم و نخبگان را نسبت به آینده اقتصادی دولت نگران کرده است، نداشتن قاطعیت مدیران، عدم شفافیت و وجود صاحب نظرانی با نظریه‌های مختلف در تیم اقتصادی دولت است. برای مثال ماجرای حفظ یا حذف ارز ترجیحی و قس علی هذا.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز تصریح کرد: وجود تبعیض و فاصله نجومی بین حقوق اقشار مختلف مردم با یک آبدارچی در وزارت خانه نفت، چهره دولت شما را مخدوش کرده است و جریان انحصار در صنعت خودروسازی به عاملی برای تحقیر پیشرفت‌های کشور در سایر حوزه‌ها بدل شده است.

وی با بیان اینکه گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران انسجام ایجاد می‌کند، گفت: دولت بدون گفتمان دچار روزمرگی می‌شود و دولت با گفتمان ناکارآمد، دچار رکود و خسارت روزمرگی از رکود بیشتر است.

فلاحی با تاکید بر اینکه گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست، از رییس‌جمهور پرسید: آقای رییس جمهور؛ گفتمان واحد همه مدیران میانی شما در کشور چیست؟

وی ادامه داد: احساس می‌کنیم برخی چهره عوض کرده‌ها با لابی بازی، ایجاد مناسبات غلط و با اتکای به این گزاره که باید با همه تعامل کرد، سعی دارند دولت شما را ملوک الطوایفی اداره کنند یا حداقل نحوه اداره اش را اینگونه نشان دهند.
همه باید بدانند که اختلاف ما با بانیان وضع موجود صرفا یک رقابت انتخاباتی نبود که پس از پیروزی کنار گذاشته شود و پاشنه بر همان درب ناکارآمدی‌ها بچرخد.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز تاکید کرد: تحول با رودربایستی جور در نمی‌آید، برای امید آفرینی باید در تغییر و انتخاب مدیران تسریع کنید.

وی با بیان اینکه برجام کم هزینه‌ترین مدل و در عین حال پردستاورترین روش برای مستکبرین عالم در مقابل ما بود، گفت: در شرایط فعلی نیز، مذاکره با ایران، منجی غرب است.

فلاحی ادامه داد: از حضرتعالی ممنونیم که آب و نان مردم را به مذاکره گره نزدید، اما سوال ما این است که چرا دستگاه دیپلماسی دولت شما با وجود ظرفیت‌های مناسب منطقه‌ای و جهانی، در روز‌های اخیر به بحث مذاکره با غرب این مقدار ضریب می‌دهد و جامعه را شرطی می‌کند؟
نداشتن شفافیت در این زمینه و عدم اقناع افکار عمومی، میتواند موجب آسیب به اقتصاد و معیشت مردم باشد، مراقبت کنید!

وی در ادامه به مسایل استان البرز پرداخت و گفت: البرز استانی است که زخم خورده از طوفان ترک فعل هاست. استانی است که بالغ بر یک دهه از تاسیس آن می‌گذرد، اما هنوز هم در سایه تهران است. استانی که ۴ زندان با جمعیتی غریب به ۲۵ هزار نفر داخل محدوده شهری دارد و دارای ۶۲ منطقه حاشیه نشین با جمعیتی معادل یک میلیون نفر است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز البرز را
استانی در رتبه‌های انتهایی ردیف بودجه کشور توصیف کرد و گفت: البرز در اکثر سرانه ها، جزء ضعیف‌ترین هاست.

وی بیان کرد: مهم‌ترین مسئله استان البرز، مهاجرت است، البته مهاجرتی از نوع مهاجرت مدیران.

فلاحی در ادامه سخنان خود استاندار البرز را مورد خطاب قرار داد و گفت: چرا تا این لحظه تعداد قابل توجهی از مدیران کلیدی استان، تغییر نکرده اند؟ و چرا بعضی انتصابات شما، غیر تخصصی، از سایر استان‌ها و عموما از بدنه مدیریت شهری است؟ چرا از مدیران متعهد و متخصص این استان برای اداره امور استفاده نشده است؟ آیا این شایعه را که انتصابات کلیدی به پس از سفر ریاست جمهور به استان موکول شده است را تایید می‌کنید؟

وی در ادامه خطاب به رئیسی گفت: خواهشمندیم به روندی که این استان را به پارکینگ مدیران سایر استان‌ها و سکوی پرش تهرانی‌ها و متاسفانه خوابگاه مردمش کرده است پایان دهید!

فلاحی تاکید کرد: آوردن مدیر از خارج استان، در صورتی که مدیر هم طراز او در استان خودمان وجود دارد موجب سرخوردگی جریان دلسوز انقلاب خواهد شد. مبادا نیرو‌های مومن و متخصص، به خاطر نداشتن رزومه، کنار گذاشته شوند و پدرخوانده‌ها استان را به به حیات خلوت خود بدل کنند.

وی بیان کرد: از شما خواهشمندیم با دستوری قاطع، موجب شوید، زین پس سایر مدیریت‌ها در اختیار مدیران جوان و بومی و متخصص استان البرز قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار