کد خبر:۱۰۰۴۵۶۳
در گفتگوی تلفنی با وزیر امور خارجه کویت؛

امیر عبداللهیان: ایران بر همکاری عملی منطقه‌ای تاکید دارد

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اولویت سیاست توسعه همه جانبه روابط با همسایگان، علاوه بر گفتگو، بر همکاری عملی منطقه‌ای تاکید دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در یک تماس تلفنی با شیخ احمد ناصر الصباح وزیرخارجه کویت، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به دولت و ملت کویت در خصوص موضوعات مورد علاقه فی مابین از جمله مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای بسط مناسبات دوجانبه با کویت و انجام گفتگو‌های منطقه‌ای، تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اولویت سیاست توسعه همه جانبه روابط با همسایگان، علاوه بر گفتگو، بر همکاری عملی منطقه‌ای تاکید دارد و ما همکاری منطقه‌ای را به نفع امنیت، پیشرفت و توسعه منطقه می‌دانیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به برقراری آتش بس موقت در یمن اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران از برقراری آتش بس در یمن استقبال کرد و در ادامه بر ضرورت رفع کامل محاصره انسانی و ارسال کمک‌های انسانی به یمن تاکید دارد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت مذاکرات وین برای لغو تحریم‌ها را تبیین کرد.

شیخ احمد ناصر الحمد الصباح وزیر امور خارجه کویت نیز در این گفتگوی تلفنی متقابلاً ماه مبارک رمضان را به همتای ایرانی خود، دولت و مردم ایران تبریک گفت و بر عزم کشور متبوعش برای توسعه مناسبات با ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کویت ابراز امیدواری کرد استمرار آتش بس، زمینه ساز گفتگو‌های یمنی و حل و فصل بحران یمن گردد.

وی در پاسخ به لزوم تعیین مرز آبی و بهره برداری از میادین مشترک، آمادگی کویت را برای از سرگیری مذاکرات حقوقی دو کشور اعلام کرد.

شیخ احمد الصباح با دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان برای سفر به کویت و گفتگو در خصوص روند گسترش مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای، بر موضع حمایتی کویت از مذاکره و گفتگوی منطقه‌ای تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار