آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۸۹۰

میرزایی قمی: سازمان هواشناسی باید ۹۶ ساعت قبل از بحران شرایط جوی را اعلام کند

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه سازمان هواشناسی بر اساس قانون باید ۹۶ ساعت قبل از وقوع بحران شرایط جوی را اعلام کند، گفت: تصمیم در مورد تعطیلی پایتخت و تعطیلی مدارس به عهده کمیته اضطرار به ریاست استاندار بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی میرزایی قمی سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در صحن امروز شورای شهر درباره وضعیت هوای پایتخت و ارائه گزارش در مورد ورود گرد و غبار به تهران اظهار داشت: بر اساس قانون تصمیم‌گیر و اطلاع‌رسانی در مورد تعطیلی مدارس و یا تعطیلی شهر در شرایطی که پایتخت آلوده است بر عهده شهرداری نیست و کمیته اضطرار در این زمینه به ریاست استاندار اطلاع‌رسانی می‌کند.

وی گفت:‌به طور کلی در دو حالت کمیته اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود یکی بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و دیگری هشدار وزارت بهداشت مبنی بر افزایش غلظت آلاینده‌ها و احتمال آسیب به شهروندان همچنین ناگفته نماند که شهرداری در شرایط آب و هوایی روز‌های گذشته اقدامات لازم را انجام داده و حتی بیشتر از شرح وظایف برنامه‌ها صورت گرفت.

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت:‌بر اساس قانون، ۹۶ ساعت قبل از بروز چنین حوادثی سازمان هواشناسی باید شرایط جوی را اعلام کند و کمیته اضطرار قبل از این حادثه تشکیل و تصمیم‌گیری‌ها انجام گیرد.

میرزایی قمی خاطرنشان کرد:‌به عبارتی سازمان هواشناسی که ۹۶ ساعت قبل از وقوع حادثه باید پیش‌بینی کند طی ۱۲ ساعت هم باید شرایط را به وزارت بهداشت اعلام و اگر آن‌ها به جمع‌بندی رسیدند موضوع را کمیته اضطرار اعلام کنند.

وی بیان داشت:‌سرانجام تصمیم نهایی در مورد تعطیلی به ریاست استاندار تهران در کمیته اضطرار انجام می‌گیرد.

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران خاطرنشان کرد:‌کمیته اضطرار ۸ عضو دارد که شامل استاندار، مدیرکل محیط زیست، مدیرکل سازمان هواشناسی، نماینده آموزش و پرورش، نماینده وزارت بهداشت، پلیس راهور، مدیریت بحران و شهرداری تهران است؛ بنابراین شهرداری تنها یک عضو این کمیته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار