به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نشست سه جانبه بین پارک علم و فناوری البرز، صندوق پژوهش و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی این استان برگزار شد.
در ابتدای این بازدید مهدی عباسی، رئیس پارک علم و فناوری البرز در این نشست با اشاره به وجود اشتغال ۱۲۰۰ نفری در پارک علم و فناوری گفت: شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک سال گذشته توانستهاند فروش هزار و ۷۰۰ میلیاردی داشته باشند و همچنین ۵۰ میلیون یورو صادرات داشتهاند.
عباسی افزود: پارک علم و فناوری ۱۸ هزار متر فضا در اختیار شرکتهای دانش بنیان و فناور قرار داده است و در سفر اخیر رئیسجمهور مصوب شد، در کنار احداث شهرک دانشبنیان این فضا تا پایان سال ۱۴۰۲ دو برابر شود.
رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: پارک علم و فناوری هرچند در زمینههای فنی مهندسی، علوم پایه و کشاورزی فعال بوده، اما اخیراً شرکتهای مستقر در پارک توانستهاند در حوزه پزشکی و تجهیزات پزشکی تجربیات خوبی به کسب کنند و حتی شرکت فناوری توانسته محصول خود را به اروپا صادر کند.
وی با اشاره به طرح دستیار فناور ادامه داد: در این طرح فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری میتوانند شش ماه در پارک علم فناوری بادانش بنیانها کار کنند و به ترتیب به هرکدام یک تا سه میلیون حقوق دریافت کنند.
وی در ادامه افزود: آمادگی لازم برای همکاری با علوم پزشکی راداریم و ابزارهای قانونی مناسبی هم در اختیارداریم. میتوانیم با همکاری طرفین پردیس مشترک ایجاد کنیم و جوانان بیشتری را تحت پوشش تا اشتغال قرار دهیم.
پارک علم و فناوری البرز حلقه ارتباط دانشگاهها و صنایع استان است
در ادامه شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان این دانشگاه یازده هزار و ۷۰۰ پرسنل دارد، گفت: این دانشگاه چهارمین انتخاب دانشجویان در رشته دندانپزشکی و همچنین سومین انتخاب در رشته داروسازی است و در جایگاه خوبی در سطح کشور قرار دارد.
صیادی ادامه داد: قصد داریم بخش سلامت در صندوق پژوهش و فناوری البرز را پررنگ کنیم و ارتباطمان را به نقطه مطلوبی برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و تکلیف این است که بتوانیم در جهت حل معضل اشتغال حرکت کنیم و در پایان سال به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به قابلیتهای بینظیر مجموعه پارک علم و فناوری البرز اظهار داشت: پارک علم و فناوری البرز و شرکتهای دانشبنیان و فناور و موفق آن میتواند زمینه توسعه استان را بهویژه در زمینه شعار سال که همانا توسعه تولید و اشتغال دانشبنیان است، تضمین کند.
صیادی با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی البرز همهجانبه از برنامههای مشترک با پارک علم و فناوری البرز استقبال میکند تصریح کرد: پارک علم و فناوری البرز حلقه ارتباط دانشگاهها و صنایع استان است و ما برای توسعه این ارتباط و استفاده مردم از دستاوردهای همکاری این مجموعه تلاش مستمر و بیوقفه خواهیم داشت.
در ادامه حسن محمدعلیزاده، رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز با تأکید بر اینکه مشکل اصلی کشور مسئله بیکاری است گفت: در سالهای گذشته هرچند رشد کمی فارغالتحصیل را داشتهایم، اما نتوانستهایم نیروی متخصص تربیت کنیم.
محمدعلیزاده افزود: در حال حاضر شهرکهای صنعتی نیاز مبرم به نیروی متخصص دارند و این در حالی است که باوجود تعداد بالای بیکار در کشور نتواسته اند نیروی موردنیاز خود را پیدا کنند.
رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز تصریح کرد: ما به این نتیجه رسیدیم بهترین و مقدسترین سنگری که میتوانیم به کشور و استان کمک کنیم حوزه حمایت از دانشبنیانهاست به همین خاطر ۱۴ ماه پیش اقدام به تأسیس صندوق پژوهش و فناوری البرز کردیم.
وی بابیان اینکه جزیرهای عمل کردن بزرگترین آفت کشور شده و باید بتوانیم همافزایی بیشتری باهم داشته باشیم بیان کرد: بیان کرد: ۱۲ شهرک صنعتی در استان داریم و باید بتوانیم رابطه مناسبی بین آنها و زیستبوم نوآوری استان برقرار کنیم.
وی در پایان گفت: تاکنون نتوانستهایم از پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی البرز استفاده کنیم که با ایجاد کارگروه مشترک خواهیم توانست عقبماندگیها را جبران و به سمت اهدافمان حرکت کنیم.
گفتنی است در پایان این جلسه مقرر شد تفاهمنامه سهجانبه بین صندوق پژوهش و فناوری، پارک علم و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی البرز امضا شود.