به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید یامینپور معاون وزیر ورزش و جوانان روز دوشنبه، ۵ اردیبهشت در نشست «کتاب و هویت» غرفه نوجوان بیست و نهمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: «وقتی صدا به صدا نمیرسه مثل آواز خواندن در بازار آهنگران است» این یک واقعیت از دنیای امروز است.
وی افزود: هیچوقت در طول تاریخ در زندگی بشر اینقدر دنیا شلوغ و پر سروصدا نبوده است در حالی که همیشه فرصتی برای شنیدن صداهای متفاوت بوده است به خاطر همین وقتی یک پیام مفید و ضروری را برای کسی داشته باشید، لابهلای این صداها گم میشود لذا بشر امروز گیجترین بشر تاریخ است.
معاون وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه روح انسان از میان میلیونها مخلوق خداوند لطیفترین است، گفت: لطیفترین مخلوق که روح است حتی اگر درک زیادی داشته باشد و بخواهد از هر فکری چیزی بردارد، دچار سوءهاضمه میشود و توان هضم را از دست خواهد داد.
یامین پور بسیاری از پیامهای جهان امروز را غیرمفید و غیرضروری دانست و افزود: در جهان امروز و بعد از وب کسی به فکر مخاطب نیست، چون همه میخواهند پیام برسانند. رسانهها در این شرایط همانند سوپر مارکتاند که فقط بهفکر انتقال پیام و فروش محصول میباشند. رسانهها فقط میخواهند یارگیری کنند و تنها کسی که از مخاطب مراقبت میکند خودش به وسیله دروازهبانی از قوا و استعدادها است.
وی گفت: از گونههای پیام که مخاطبان را محاصره کرده است فیلم، تصویر و صوت فراگیرترین است، اما سالمترین گونهی پیام که کمک میکند تخیل مخاطب قوی شود، کتاب است. کتاب جلوی سوءهاضمهی درک را میگیرد و در خدمت تخیل و قوای ادراکی است و مخاطب را تقویت میکند و عضلههای فکر و جان را کمک میکند.
معاون وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه کتاب جهان دارد و مخاطب را به جهان خودش دعوت میکند، افزود: کتاب شما را به دیدن جهان دیگری دعوت میکند. کسی که کتاب میخواند فرصتهای زندگی تکثیریافتهای و تجربه جهانهایی را خواهد داشت که امکان تجربهی آن را نداشته است.
یامینپور گفت: پیام کتاب در بستر تأمل و ارامش منتقل میشود درحالی که پیامهای امروز جهان رسانههای نوین فرصت هضم نمیدهد و اثر سیلابی دارند، اما اثر کتاب جویباری است.
در ادامه این نشست نوجوانان به طرح سوالاتی پیرامون جذابیتهای کتاب و چگونگی استفاده از فضای کتاب و رسانهها پرداختند. در پایان یامین پور کتابهای «نخل و نارنج» و «ارتداد» را برای علاقهمندان امضا کرد.