آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۸۳۴۲

بلاروس: ناتو می‌خواهد شرق اروپا را به عرصه عملیات نظامی احتمالی تبدیل کند

وزیر دفاع بلاروس گفت که پیمان آتلانتیک شمالی درصدد است تا کشور‌های شرق اروپا را به عرصه‌ای برای عملیات نظامی احتمالی تبدیل کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ویکتور خرنین» وزیر دفاع بلاروس گفت که رزمایش‌های اصلی ناتو که قرار است در شرق اروپا برگزار شود در لیتوانی، لتونی و لهستان برگزار خواهد شد.

وی در ادامه گفت: «ناتو درصدد است تا رزمایشی را نیز در دریای بالتیک و دریای شمال برگزار کند».

وزیر دفاع بلاروس اضافه کرد: «ناتو قصد دارد تا کشور‌های شرق اروپا را به عرصه‌ای برای عملیات نظامی احتمالی تبدیل کند».

از سوی دیگر وزارت دفاع انگلیس روز جمعه گفت در راستای «بازدارندگی در مقابل تهاجم روسیه»، نیرو‌های مسلح انگلیس ۸ هزار نیروی بیشتر به شرق اروپا اعزام خواهند شد.

نیرو‌های انگلیسی در رزمایش‌های نظامی گسترده از شمال تا جنوب حضور خواهند یافت تا یکی از بزرگترین استقرار نظامیان انگلیس پس از پایان جنگ سرد به شمار آید.

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «امنیت اروپا تا بدین حد اهمیت نداشته است. در این رزمایش‌ها نیرو‌های ما به نیرو‌های متحدانمان در سرتاسر ناتو پیوسته تا یکی از بزرگترین استقرار نیرو‌ها پس از جنگ سرد ایجاد شود».

والاس اضافه کرد: «ارتش انگلیس در کنار شرکا، به ترکیب قابلیت‌ها و اشتراک ارزش‌ها پرداخته تا به پیشبرد صلح و امنیت منجر شود».

روسیه از روز ۵ اسفند (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، آمریکا و متحدانش تحریم‌های سنگینی را علیه روسیه اعمال کرده و از سوی دیگر کمک‌های مالی و تسلیحاتی متعددی به اوکراینی‌ها داشته‌اند. سخنگوی کرملین اخیراً هشدار داد عرضه تسلیحات سنگین و تجهیزات نظامی به اوکراین، امنیت اروپا را تهدید می‌کند و منجر به بی‌ثباتی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار