آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۹۹۳۰

افزایش شمار مسمومان الکلی در بندر عباس/ ۱۴ نفر جان‌ باختند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار مسمومان الکلی در بندر عباس خبر داد و گفت: تاکنون ۹۱ نفر با علائم مسمومیت الکلی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که ۱۴ نفر جان‌ باختند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از اوایل اردیبهشت‌ماه امسال استان هرمزگان شاهد یک موج از مسمومیت‌های الکلی بود که موجب شد جان تعدادی از شهروندان در این زمینه از بین برود.

مصرف مشروبات الکلی دست‌ساز در بندرعباس موجب شد تعدادی از شهروندان با علائم مسمومیت به مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرند، در این زمینه مطابق اعلام‌های اولیه ۵ نفر در همان ابتدای مراجعه جان‌باختند.

از سوی دیگر دادگستری و پلیس انتظامی استان نیز با اتخاذ تدابیری به سرعت عوامل تولید و توزیع این مشروبات در سطح شهر بندرعباس را شناسایی و ۱۲ نفر را دستگیر کردند.

اما آن گونه که اعلام شد این مسمومیت‌های الکلی همچنان در حال قربانی گرفتن است و در شبانه روز گذشته نیز یک فرد دیگر به همین دلیل جان خود را از دست داده است.

در همین زمینه فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در تشریح آخرین وضعیت مسمومیت‌های الکلی در بندرعباس اظهار داشت: متاسفانه طبق آخرین آمار‌ها میزان مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با علائم مسمومیت الکلی افزایش یافته است.

وی افزود: روز گذشته ۱۱ مورد جدید به مراکز درمانی مراجعه کردند و شمار افراد مسموم به ۹۱ مورد رسید که زنگ خطری برای افزایش شمار افراد مسموم است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در شبانه روز گذشته یک بیمار مسموم دیگر نیز بر اثر آثار مسمومیت جان خود را از دست داد و شمار جان‌باختگان مسمومیت‌های الکلی به ۱۴ نفر افزایش یافت.

وی تصریح کرد: در جمع افراد مسموم خانم (در مجموع ۶ نفر) هم دیده می‌شود که یک نفر جان خود را از دست داده است.

نوروزیان گفت: ۴ بیمار نیز دچار مشکلات بینایی و تاری دید هستند که اقدامات درمانی برای آن‌ها در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار