به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه اینوتکس، یک رویداد منحصربه فرد در اکوسیستم نوآوری و فناوری است که هرساله ازسوی پارک فناوری پردیس و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، با حضور کارآفرینان و صاحبنظران مطرح حوزهی علم و فناوری برگزار میشود.
منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، هدف از حضور در این نمایشگاه را اثرگذاری بر اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور از طریق ارتباط بین سرمایهگذاران داخلی و بینالمللی با شرکتها و استارتاپها و همچنین مشارکت و همکاری بین شرکتهای فناور و استارتاپهای داخلی و بینالمللی برشمرد.
وی افزود: سرمایهگذاری روی ایدهها و استارتاپها، افزایش همکاری و مشارکت و نیز گفتگو و شبکهسازی میان بازیگران اصلی زیستبوم نوآوری و فناوری و درنهایت توسعهی این زیستبوم، از دستاوردهای حضور دانشگاه شیراز در چنین نمایشگاههایی به شمار میرود.
گفتنیست، یازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) امسال از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت و با حضور مخاطبانی از کشورهای روسیه، هند، مالزی، قرقیزستان و اندونزی برگزار میشود و بیشاز ۴۰۰شرکت در فضای نمایشگاه بهمساحت ۵هزارمتر، محصولاتشان را به نمایش گذاشتهاند.
کنعانی تصریح کرد: همزمان با این نمایشگاه، جلسات سرمایهگذاری برنامهریزی شده است تا از این طریق بتوان فعالیت نوآورانه را در دانشگاه شیراز و استان فارس گسترش داد.
وی ادامه داد: با مساعدت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، شرایطی فراهم شد تا اعضای تیم مرکز نوآوری و کارآفرینی در اینوتکس ۲۰۲۲ حضور یابند و درخصوص موضوعات عمومی کسب وکاری در حوزهی فناوری، بررسی ترندهای آینده تکنولوژی مانند متاورس و بلاک چین و حکمرانی فناورانه در حوزهی دانشبنیان، تجربه کسب کنند.
کنعانی یادآور شد: اینوتکس امسال میزبان برگزاری چندین رویداد ارائه نیاز فناورانه نیز هست. در رویدادهای ریورس پیچ صنعتگران حوزهی نفت، هلال احمر، صنایع غذایی و حوزهی صنعتی مختلف دیگر نیازهای فناورانه خود را معرفی کرده و شرکتها و افراد حاضر در نمایشگاه که ظرفیت تأمین و برطرفکردن این نیازها را دارند، برای همکاری و عقد قرارداد اقدام میکنند.
گفتنیست، اینوتکس ۲۰۲۲ بهصورت حضوری و مجازی برگزار شده است و علاقهمندان میتوانند، با مراجعه به وبسایت نمایشگاه، بهنشانی inotex.com از برنامهها و رویدادهای آن بهرهمند شوند.