آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۸۳۷۱
طی تفاهم‌نامه‌ای صورت گرفت

آغاز همکاری مشترک شهرک‌های صنعتی فارس و دانشگاه صنعتی شیراز

به منظور تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و توسعه پژوهش‌های کاربردی در راستای رفع مشکلات صنایع، تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و دانشگاه صنعتی شیراز منعقد شد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، به منظور تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و توسعه پژوهش‌های کاربردی در راستای رفع مشکلات صنایع، تفاهم نامه همکاری بین شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و دانشگاه صنعتی شیراز منعقد شد.

سید مصطفی هاشمی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در آیین امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه تحقق ارتباط بین صنعت و دانشگاه از اولویت‌های اصلی این شرکت است، گفت: با انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فارس، به دنبال این هدف مهم هستیم.

سید مصطفی هاشمی با بیان اینکه بستر مناسبی برای تعامل بیشتر بین صنعت و دانشگاه در استان فارس فراهم شده است، افزود: مجموعه شهرک‌های صنعتی استان نیز نیازمند استفاده از توان علمی دانشگاه‌ها است تا از این طریق بتوانیم با روش‌های پژوهشی کاربردی و استفاده از تحقیقات علمی به رفع مشکلات صنعت بپردازیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه نگاه ما به همکاری با دانشگاه‌ها تعاملی، کاربردی و عملیاتی است، گفت: هدف اصلی از این تعاملات، همکاری با دانشگاه‌ها برای توسعه، پیشرفت و ارتقای جایگاه صنعت استان است.

هاشمی ادامه داد: در ماموریت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی ظرفیت‌هایی نظیر؛ کلینیک صنعت، حمایت از پایان نامه‌ها، حمایت از طرح‌های پژوهشی کاربردی، برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی تخصصی برای صنایع، مراکز خدمات فناوری و کسب وکار، فن بازار منطقه‌ای فارس، طرح‌های ارتقای فناوری در واحد‌های صنعتی، برگزاری استارت آپ‌ها و خوشه‌های صنعتی و کسب وکار وجود دارد که در تمام این حوزه‌ها نیازمند همکاری با دانشگاه هستیم.

در این تفاهم نامه که به امضای سید مصطفی هاشمی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و محمد جامعی، رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای استان رسید، بر همکاری مشترک طرفین در زمینه امور آموزشی، پژوهشی، تحقیقات کاربردی، اجرایی و مدیریتی، ارتقای بهره وری و رقابت پذیری صنایع کوچک و متوسط استان فارس تاکید شده است.

برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های پژوهشی و رویداد‌های فناورانه، طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی مشترک، ارائه خدمات مشاوره‌ای به واحد‌های صنعتی، همکاری طرفین در زمینه انتخاب موضوعات پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در بخش صنعت و حمایت مالی از آنها، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، استفاده از توان کارشناسی و ظرفیت‌های محیطی برای فراگیری علوم و مهارت‌های تخصصی، استفاده از ظرفیت‌های موجود طرفین در راستای ارتباط موثر با مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، ارتقای بهره وری و رقابت پذیری صنایع کوچک و متوسط استان فارس و تربیت نیروی کار متخصص و ماهر برای اشتغال در واحد‌های صنعتی مطابق با نیاز صنعت تاکید شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار