علی گشتی، سخنگوی قرارگاه دانشجویی امنیت غذایی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، درخصوص این قرارگاه گفت: باتوجه به حذف ارز ترجیحی این قرارگاه با چهار محور تشکیل شده است.
گشتی ادامه داد: این محورها در حوزههای رسانه، تبیین، کافه گفتگو و نظارت برنامه ریزی شده و کار خود را شروع کرده اند.
سخنگوی قرارگاه دانشجویی امنیت غذایی بسیج دانشجویی خراسان رضوی بیان کرد: کافه گفتگو از انتخابات ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز کرده بود و حالا با همان روال در سه نقطه محوری شهر مشهد، به گفتگو با مردم میپردازیم.
وی با بیان اینکه یک برنامه کافه گفتگو طی روزهای گذشته برگزار شد، افزود: این برنامه در پارک ملت مشهد برگزار شده بود، مردم کاملا آماده صحبت کردند و نگران هستند. درددلهای خود را مطرح کردند و مشخص است که با وجود نگرانی و دغدغه هایشان، اغتشاشگر نیستند. مردم گوش شنوا میخواهند تا به دغدغهها و حرف هایشان گوش دهد و مشکلات را حل کند.
گشتی ادامه داد: در صورت انجام هماهنگیهای لازم، بنا داریم سه کافه گفتگو در سه نقطه شهر، پارک ملت، بازار فردوسی و بازار رضا برگزار در یک روز برگزار کنیم.
وی به تبیین سیاستهای اقتصادی دولت در مساجد اشاره کرد و گفت: این اقدام قرارگاه امنیت غذایی با ماموریتهای دانشجویان بسیجی در بحث جهاد تبیین و قرارگاه شهید احمدی روشن همسو است و گروهی از دانشجویان آموزش دیده، در مساجد اصلی شهر صحبت میکنند.
سخنگوی قرارگاه دانشجویی امنیت غذایی بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان اینکه مسئولیت این بخش از قرارگاه به عهده مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی است، گفت: برنامه ریزیهای ما برای تبیین سیاستهای اقتصادی دولت در مساجد این است که فرماندار مشهد نیز در مساجد محوری هر منطقه حضور یابد و با مردم گفتگو کند.
وی به نظارت در قرارگاه امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: قرار است نظارت در توزیع مواد غذایی، به ویژه نان، تخم مرغ و گوشت صورت گیرد.
گشتی گفت: جلساتی برای برقراری نانوایی سیار با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در چند نقطه شهر مشهد برگزار شده است. این نانواییها قرار است با کمک نیروهای جهادی به صورت شبانه روزی اقدام به پخت نان کنند تا شلوغی صفوف نانواییها کاهش یابد.