کد خبر:۱۰۱۲۲۱۴
در واحد‌های استانی؛

طرح دستیار فناوری در دانشگاه علمی کاربردی اجرا می‌شود

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای طرح دستیار فناوری در سطح واحد‌های استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی صدر سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای طرح دستیار فناوری در سطح واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

وی با اعلام این خبر، افزود: در راستای بهبود و ارتقای توانمندی‌های شغلی و کارآفرینی دانشجویان در طول دوران تحصیل، بالا بردن ضریب اشتغال پذیری و بهبود موقعیت شغلی دانش آموختگان، کسب مهارت‌ها و توانایی‌های مورد نیاز برای ورود به بازار کار، ارتقای توان پاسخگویی دانشگاه به نیاز‌های صنعت و جامعه، همکاری دانشگاه در توسعه و تقویت منابع انسانی واحد‌های فناور، طرح دستیار فناوری با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با راهبری و هدایت پارک‌های علم و فناوری و واحد‌های استانی دانشگاه، اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: براساس این طرح، مطابق با تفاهم نامه منعقده بین واحد‌های استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی با پارک‌های علم و فناوری استان‌ها، دانشجویان دوره‌های کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه می-توانند به عنوان دستیار و همکار فناور در شرکت‌ها و واحد‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری فعالیت کنند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این طرح در بالا بردن روحیه امید، افزایش انگیزه تحصیلی، مهارت افزایی و تعیین مسیر شغلی و حرفه‌ای دانشجویان نقش بسزایی خواهد داشت و بستر لازم برای تربیت نیروی متخصص و تحقق یک دانشگاه نسل چهارم و جامعه محور را فراهم خواهد کرد و شرایط را برای اجرای دستور رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در راستای تحقق تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین ایجاد می‌کند.

وی با اعلام عملیاتی شدن این طرح در تعدادی از واحد‌های استانی این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد با همت سایر واحد‌های استانی و انجام هماهنگی‌های لازم با پارک‌های علم و فناوری، انشاالله تا پایان خردادماه سالجاری شاهد مشارکت گسترده و اثرگذار دانشجویان علمی کاربردی در این طرح مهم باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار