کد خبر:۱۰۱۳۵۶۶
شایانفر در گفتگو با دانشجو تشریح کرد؛

افراد فاقد بیمه چگونه تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند؟+ فیلم

معاون اداره کل درآمدی و بیمه گری بیمه سلامت گفت: پوشش بیمه تکلیف سازمان بیمه سلامت است و همواره از بدو تاسیس سازمان این وظیفه را به عهده داشتیم که همه افرادی که فاقد پوشش بیمه هستند را بیمه کنیم.

جمشید شایانفرمعاون اداره کل درآمدی و بیمه گری بیمه سلامت در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: به استناد تکلیفی که در بند «د» تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای سازمان بیمه سلامت در نظر گرفته شده است، اقداماتی را انجام دادیم که منجر به پوشش بیمه ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از افراد فاقد بیمه که در دهکهای پایین درآمدی قرار داشتند، شد.

وی اضافه کرد: تکلیفی که در نظر گرفته شده است این است که سازمان بیمه سلامت موظف بوده است که اطلاعات هویتی و مشخصات افراد فاقد بیمه ای که در ۳ دهک پایین درآمدی قرار داستند را از وزارت رفاه دریافت کرده و این افراد را به صورت رایگان و به صورت یکجا و بدون نیاز به مراجعه حضوری تحت پوشش بیمه قرار بدهد.

معاون اداره کل درآمدی و بیمه گری بیمه سلامت خاطرنشان کرد: اطلاعات ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از هموطنان که فاقد پوشش بیمه بودند از وزارت رفاه در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار داده شد و برای این افراد رایگان و بدون پرداخت حق بیمه بیمه سلامت همگانی برقرار شده است.

شایانفر همچنین اضافه کرد: افراد بیمه شده فوق در حال حاضر می‌توانند به مراکز درمانی دولتی مراجعه کنند و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی در ادامه یادآور شد: تعهدات سازمان بیمه سلامت در حال حاضر برای خدمات سرپایی ۷۰ درصد و برای خدمات بستری ۹۰ درصد است و از طرف دیگر فرانشیزی که بیمار بیمه شده برای خدمات سرپایی ۳۰ درصد است و برای دریافت خدمات بستری هم ۱۰ درصد پرداخت می‌کند.

معاون اداره کل درآمدی و بیمه گری بیمه سلامت تصریح کرد: موضوع پوشش بیمه تکلیف سازمان بیمه سلامت است و همواره از بدو تاسیس سازمان این وظیفه را به عهده داشتیم که همه افرادی که فاقد پوشش بیمه هستند را بیمه کرده و آمار ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر افراد فاقد بیمه‌ای هستند که در ۳ دهک پایین درآمدی قرار داشتند و ممکن است هنوز افراد دیگری باشند که جزو همین دهک‌ها باشند و از لیست فوق جا افتاده باشند و یا افراد دیگری که به هر علتی فاقد بیمه هستند و می‌توانند از طریق دفاتر پیشخوان طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت مراجعه کرده و درخواست پوشش بیمه داشته باشند و یا از طریق سامانه بیمه سلامت به آدرس « بیمه سلامت ایرانیان دات‌آی‌آر » مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

 

پرداخت حق بیمه سلامت بر اساس دهک‌بندی وزارت رفاه!

شایانفر یادآور شد: برای افراد فاقد بیمه به دو طریق اقدام می‌شود؛ اگر بخواهند از حمایت دولت برخوردار شوند درخواست خود را به عنوان ثبت درخواست ارزیابی وسع به ثبت می‌رسانند و پس از انعکاس اطلاعات آن‌ها به وزارت تعاون و بررسی آن، دهک آن تعیین و بر اساس دهکی که به ما اعلام می‌شود، سازمان بیمه سلامت فرد را بیمه می‌کند.

وی همچنین اضافه کرد: اگر فرد به عنوان دهک چهارم بیمه شود، فقط ۱۰ درصد حق بیمه را یعنی مبلغ سالانه حق بیمه سلامت در سال جاری ۱۱۰ و هزار و چهارصد تومان برای هر نفر است و اگر بر اساس ارزیابی وسع در دهک ۵ یا ۶ معرفی شود، ۲۵ درصد مبلغ حق بیمه را باید پرداخت کند و مبلغ سالانه آن برای هر نفر ۲۷۶ هزار تومان است و اگر به عنوان دهک ۷ یا ۸ ارزیابی شود، ۵۰ درصد حق بیمه بیمه یعنی مبلغ ۵۵۲ هزار تومان برای هر نفر در طول یکسال است و اگر در دهک ۹ یا ۱۰ ارزیابی وسع شود کل مبلغ حق بیمه یعنی ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان را باید پرداخت کند.

معاون اداره کل درآمدی و بیمه گری بیمه سلامت خاطرنشان کرد: این امکان هم وجود دارد که فرد مراجعه کند و خودش متقاضی پرداخت حق بیمه باشد و نخواهد در مسیر ارزیابی وسع قرار بگیرد و برای این کار باید کل مبلغ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان را برای یکسال پرداخت کرده و پوشش بیمه ایرانیان بیمه سلامت را دریافت کند.

شایانفر همچنین اضافه کرد: از آنجا که یک فاصله چند روزه ممکن است تا ثبت و ارزیابی وسع و اطلاعات فرد متقاضی بیمه طول بکشد، ما به مدت ۳ ماه پوشش بیمه رایگان برای او در نظر می‌گیریم و قطعا پس از این مدت نتیجه ارزیابی وسع آمده و می‌توانند با توجه به شرایطی که دارند، در ادامه هم از خدمات بیمه سلامت برخوردار باشند.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار