کد خبر:۱۰۱۴۴۳۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:

دانشجوی پزشکی خود را به آرزوی استخدام بعد از فارغ‌التحصیلی محدود نکند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه دانشجوی پزشکی نباید خود را به آرزوی استخدام بعد از فارغ‌التحصیلی محدود کند، گفت: دانشجو و فارغ‌التحصیل پزشکی باید برای ایجاد اشتغال در جامعه همت کند.

دانشجوی پزشکی خود را به آرزوی استخدام بعد از فارغ التحصیلی محدود نکند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا پازوکی در مراسم جشن توجیهی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه رسالت سنگینی بر دوش دانشجویان شاهد و ایثارگر حوزه پزشکی است، گفت: این دانشجویان باید دو برابر دیگر دانشجویان تلاش علمی و پژوهشی داشته و نوآوری و فناوری خلق کنند تا در قبال مسئولیت خون شهیدان سربلندی نصیب شان شود. البته مدیران دانشگاه نیز در برابر فرزندان شهدا مسئولیت دارند.

وی با اشاره مسئولیت سنگین دانشجویان شاهد و ایثارگر رشته‌های پزشکی در قبال بیماران خطاب به دانشجویان شاهدو ایثارگر عنوان کرد: دوران دانشجویی پزشکی با وجود ۷ سال تحصیل سخت؛ خیلی زود نیز سپری می‌شود و شما به عنوان دانشجوی پزشکی و فرزندان شهدا و ایثارگر که باید در بیمارستان‌ها بر بالین بیماران حضور بیابید و بسیاری از تفریحات خود چشم پوشی گرده و بیشتر زمان خود را برای خدمت بیمار، کمک به پرستاران و کادر درمان قرار دهید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: این تلاش علمی و خدمت بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر پزشکی به دلیل آن است که آن‌ها از هرگونه حاشیه نسبت به دریافت سهمیه مصون باقی بمانند و ثابت شود که دانشجویان دارای سهمیه در تحصیل علمی جایگاه بالاتری دارند و در خدمت به بیماران نیز به مانند پدران شهیدشان ایثارگری بیشتر از خود نشان می‌دهند.

پازوکی، با اشاره به اینکه دانشجوی پزشکی نباید خود را به آرزوی استخدام بعد از فارغ التحصیلی محدود کند، افزود: براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب به خصوص با نام گذاری سال ۱۴۰۱ که بر محوریت راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان است، دانشجو و فارغ التحصیل پزشکی باید برای ایجاد اشتغال در جامعه همت کند.

وی عنوان کرد: ایران اسلامی مدیون خون شهدا و ایثارگران است، زیرا خون آن‌ها باعث استقلال کشور شده و با وجود چهار دهه تحریم و مشکلات اقتصادی کنونی، ایران پیشرفت‌های علمی زیادی داشته است که یک مورد شاخص آن، دستاورد‌های پژوهشکده رویان در حوزه‌های علوم تولید مثل، سلول‌های بنیادی، زیست‌فناوری و درمان ناباروری است که پژوهشگاه رویان در این زمینه سرآمد است و برحسب اتفاق، دانشمندان رویان از دانشجویان و تحصیل کردگان دانشگاه علوم پزشکی ایران به شمار می‌آیند.

وی گفت: این دانشگاه علاوه بر سابقه علمی و خدمت رسانی به مردم، به‌لطف وجود استادان بلندمرتبه با کسب رتبه‌های بین المللی براساس نظام رتبه بندی تایمز در جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار