آتش سوزی گسترده در یک کارخانه چوب در شمال اراضی اشغالی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۴۹۱۳

آتش سوزی گسترده در یک کارخانه چوب در شمال اراضی اشغالی

منابع فلسطینی با انتشار تصاویری از آتش‌سوزی گسترده در یک کارخانه چوب در منطقه وادی العاره در شمال اراضی اشغالی خبر دادند.
آتش سوزی گسترده در یک کارخانه چوب در شمال اراضی اشغالی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، صبح امروز یک کارخانه چوب در منطقه وادی العاره در شمال اراضی اشغالی به طور کامل در آتش سوخت.

در پی این آتش‌سوزی گسترده ستون‌هایی از دود به آسمان برخاسته است و نیرو‌های امدادی اکثر منازل اطراف کارخانه را تخلیه کردند.

منابع صهیونیستی که معمولاً این گونه اخبار را سانسور می‌کنند هنوز به علت آغاز این آتش‌سوزی اشاره‌ای نکرده‎‌اند.
وادی العاره منطقه‌ای در شمال فلسطین اشغالی و در نزدیکی الجلیل (مرز‌های مشترک با لبنان) است که در سال ۱۹۴۸ ساکنان فلسطینی از آن بیرون رانده شده و در سال ۱۹۴۹ صهیونیست‌ها کیبوتس برکای را در آنجا ایجاد کردند. این منطقه از لحاظ تاریخی پراهمیت بوده است و در قرون گذشته گذرگاه نظامی و راهبردی محسوب می‌شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار