آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۶۵۱۵

اردوی تشکیلاتی آموزشی «وارثان انقلاب» از سوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد

اردوی تشکیلاتی آموزشی «وارثان انقلاب» به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در شهر مقدس قم برگزار شد.

اردوی تشکیلاتی آموزشی «وارثان انقلاب» از سوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام شبان نیا، رئیس مرکز آموزش‌های ازاد موسسه امام خمینی در اولین جلسه اردوی تشکیلاتی آموزشی «وارثان انقلاب» که با موضوع خط امام، مولفه‌ها و مختصات، با تاکید بر وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: دستاورد بزرگ امام، صدور انقلاب به جهان است، انقلاب اسلامی چه جمهوری اسلامی باشد و چه نباشد ادامه خواهد داشت و یکی از دستاورد‌های این صدور ایجاد و حفظ امنیت فراتر از مرز‌های جغرافیایی کشور است.

وی ایجاد روحیه خودباوری در بین ملت‌های دیگر را از دستاوردی انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: اگر امروز به نتیجه مدنظرمان در حوزه صدور انقلاب دست نیافته ایم دلیلش عدم اعتقاد مسئولان به اصل صدور انقلاب است.

شبان نیا به خط فکری آیت الله مصباح در مقابله با نظام سکولار و لیبرال و اهمیت این خط فکری در نزد رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: تفکر سکولار تنها جدایی دین از سیاست نیست، جدایی دین از دنیا و جدایی دین از اجتماع نیز است.

وی با بیان اینکه رویارویی با اسلام بطور مستقیم انجام نمی‌شود؛ اما دشمنان در کنار اسلام ناب شاخه‌های انحرافی ایجاد می‌کنند، تصریح کرد: نظام نیاز به اتاق فکر و پرداختن به آرمان‌ها دارد و این کار از دانشجویان انتظار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار