آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۰۰۵۴
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد:

مسجد از مهم‌‎ترین شبکه‌‎های جمعی سطح کشور/ مسجد پایگاهی مهم برای تقویت مهارت‌‎های زندگی و خانواده

حجت الاسلام سید سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تلاش برای حفظ نهاد خانواده گفت: به دلایلی در این چند ساله توجه ویژه‌‎ای به زنان و به خصوص مادران جامعه شده که منجر به کمرنگ‌‎تر شدن توجهات به مردان و نقش پدری در جامعه شده‌‎است.

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سعید رضا عاملی در جریان اختتامیه جشنواره آوای زندگی با تبریک با تاخیر روز قلم این جشنواره را ازمیراث‌‏های قلم و اندیشه دانست و از عوامل آن به خاطر برگزاری جشنواره آوای زندگی با موضوع مساجد، بقاع متبرکه و خانواده تشکرکرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مسجد را از مهم‌‎ترین شبکه‌‎های جمعی سطح کشور دانست و افزود: ما دامنه‌ای پر ظرفیت‌تر از مسجد در سطح کشور نداریم و مسجد یک ظرفیت بزرگ ملی است و بهره مندی از فضای آن به معنای یک فضیلت محسوب می‌شود.

حجت الاسلام عاملی در ادامه خانواده را بعنوان یکی از مهم‌‎ترین نهاد‌های موثر در تعلیم و تربیت دانست و مسجد را به عنوان یک پایگاه مهم با محوریت امام برای تقویت مهارت‌‎های زندگی و خانواده دانست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رسالت اصلی رسانه ملی را خلق ایده و اثر در فیلم‌‎ها و مجموعه‌‎هایی دانست که بتوانند در جهت تحکیم خانواده تاثیرگذار باشند و اضافه کرد: تمام مسائلی که در جامعه ایران به‌‎عنوان بحران مطرح می‌شود محصول ضعف در خانواده است.

وی گفت: ما در سال‌‎های اخیر توجه ویژه‌‎ای به زنان و نقش مادری داشتیم که این در جایگاه خودش خوب است، اما به همان اندازه لازم است تا به مردان و نقش پدران نیز بپردازیم.

دکترعاملی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره به مسئولین تاکید می‌‎کند که توجه ویژه‌‎ای به خانواده‌های خود داشته‌‎باشند، یکی از شاخصه‌‎های مهم تقوا را در توجه ویژه به خانواده دانست.

حجت الاسلام عاملی در پایان با اشاره به اجرای سند مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی از تهیه برنامه اقدام این سند در همه استان‌‎ها با تخصیص بودجه در دولت خبر داد و خانواده را مهم‌‎ترین سرمایه در اجرای آن دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار