آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۰۰۸۴
از سوی ولیعهد کویت شروع شد؛

آغاز فرایند تشکیل دولت جدید کویت

ولیعهد کویت رایزنی‌ها برای تشکیل دولت جدید کویت را پس از انحلال پارلمان و استعفای دولت آغاز کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مشعل الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد کویت رایزنی‌ها برای تشکیل دولت جدید کویت را پس از انحلال پارلمان و استعفای دولت آغاز کرد.

بر اساس این گزارش، ولیعهد کویت در دیدار‌های جداگانه‌ای با مرزوق الغانم، رئیس پارلمان کویت، احمد عبدالعزیز السعدون، رئیس اسبق پارلمان، ناصر المحمد الاحمد الصباح، نخست وزیر اسبق کویت و صباح الخالد الحمد الصباح، نخست وزیر مستعفی کویت رایزنی کرد.

مشعل الاحمد الجابر الصباح ولیعهد کویت اوایل تیرماه جاری از انحلال پارلمان این کشور خبر داده بود.

وی ضمن حمایت قوی از قانون اساسی این کشور و اینکه گزندی به آن وارد نخواهد شد، اعلام کرد: در راستای اصلاح یا تعطیلی یا تعلیق یا تعدی به قانون اساسی برنخواهیم آمد. ما باید محتاطانه عمل کنیم و از تحولات درس بگیریم، زیرا خطرات ما از همه سو احاطه کرده است. ما در میانه این همه مخاطرات سرگرم مسائل بیهوده شده ایم و عرصه سیاسی صحنه اختلافات و کشمکش است. تشدید شکاف میان قوه مقننه و مجریه، عرصه سیاسی را در معرض خطر قرار می‌دهد. عدم چشم انداز دولت، سبب می‌شود که آمال شهروندان کویتی برآورده نشود. عملکرد دولت و اقدامات پارلمان، موجبات ناخرسندی شهروندان را فراهم آورده است و آن‌ها را ناخرسند کرده است.

وی گفته بود: ما تصمیم گرفتیم که به مردم روی آوریم تا روند سیاسی اصلاح شود. بر اساس قانون اساسی تصمیم به انحلال مجلس امت و دعوت به برگزاری انتخابات سراسری گرفتیم. فرمان انحلال و دعوت به برگزاری انتخابات طی ماه‌های آتی پس از طی فرایند قانونی لازم صادر خواهد شد. مرحله آتی حسن اختیار شهروندان را در انتخاب نمایندگانش طلب می‌کند. انتخاب نادرست نمایندگان مجلس امت به زیان کشور است و ما را به خانه اول باز می‌گرداند. ما از شهروندان می‌خواهیم که فرصت را از دست ندهند. همه حول امیر کشور جمع شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار