به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه جشنواره ملی فیلمنامهنویسی دفاع مقدس و مقاومت با حضور دکتر سید محمد هاشمی معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
سید محمد هاشمی در ابتدای سخنان خود گفت: مشکل اصلی ما در حوزههای سینمایی و تولیدات تصویری مسئله فیلمنامه است، مشکل اصلی این است که محتوا تبدیل به داستان قوی و موثر نشده است. البته جریانات مختلفی برای حل این مشکل دور هم گرد آمده اند و فتوحاتی هم دربرداشته است، اما هنوز مشکل باقی است. باید به مسئله فیلمنامه به عنوان یکی از موانع جدی فتح معنوی حوزه سینما و فیلم که با حل آن موفقیتهای بسیاری عائد جریان فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی خواهد شد توجه ویژه شود.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر ارشاد در ادامه افزود: مسئله مهم دیگر، مسئله تولید است. باید تلاش شود تا آثار فاخر که دارای غنای محتوایی و هنری است به تولید برسند. به عنوان مثال داوران محترم این جشنواره، شش اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کردهاند، حتماً باید حمایتهای لازم برای تولید آنها صورت پذیرد. در همین راستا مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اعلام آمادگی میکند تا هر گونه اثر فاخر خصوصاً در حوزه دفاع مقدس را حمایت نماید.
دکتر سید محمد هاشمی در ادامه با تاکید بر مسئله آموزش گفت: باید در حوزه فیلمنامه نویسی دورههای آموزشی کاربردی و بدیعی تدارک دیده شود تا آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره به یک قوام قابل توجهی برسند.
معاون وزیر ارشاد ادامه داد: از مسئولان دبیرخانه این جشنواره خواهش میکنم، به آثار منتخب بسنده نکرده و به دایرهی وسیعی از علاقهمندان این حوزه که به برکت همین جشنواره کشف شده اند توجه کنند تا در سال آینده شاهد ظهور محصولات جدی تری باشیم.