کد خبر:۱۰۲۰۹۶۹

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کرد

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و هیات همراه، روز در سفر یکروزه به استان زنجان، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه داداش پور، رئیس سازمان امور دانشجویان و جمعی از مدیران این وزارتخانه از دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان بازدید کرد.

وزیر علوم و هیات همراه، ابتدا از نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.

در طی این بازدید، گزارش‌هایی از فعالیت‌های پژوهشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین دانشگاه، کارگاه ساخت ابزار مکانیکی آزمایشگاهی و غرفه‌های شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری ارائه شد.

در ادامه، زلفی گل از آزمایشگاه‌های شاخص دانشکده فیزیک از جمله آزمایشگاه مواد الکترونیک امیر اعلم غضنفریان (وقف پژوهشی خیرین)، آزمایشگاه تصویربرداری و آشکارسازی چندبعدی، و همچنین آزمایشگاه باریکه‌های غیرپراشی بازدید کرد.

وزیر علوم همچنین با حضور در خانه علم دانشگاه، از نزدیک با فعالیت‌های گسترش و همگانی‌سازی علوم پایه برای اقشار مختلف جامعه، در قالب گروه‌های آموزشی فیزیک، علوم زیستی، علوم زمین، ریاضی و شیمی آشنا شد.

زلفی گل در این بازدید، خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را، به عنوان گامی موثر در ترویج علوم پایه برشمرد.

در پایان این بازدید نیز، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، با حضور در جلسه مدیران دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن استماع نقطه نظرات و دغدغه‌های آنان، مجموعه دستاورد‌های علمی، پژوهشی و مدیریتی این دانشگاه را نقطه عطفی برای آموزش عالی و به ویژه علوم پایه کشور دانست و بر تلاش وزارت علوم بر پیگیری مطالبات قشر فرهیخته دانشگاهی تاکید کرد.

وی با اشاره به ضروری دانستن توزیع متوازن استعداد‌ها در رشته‌های مختلف تحصیلی، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان دانشگاه افتخارآفرین و پیشرو در بسیاری از اهداف علمی کشور نام برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار