کد خبر:۱۰۲۱۲۹۵
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس مطرح کرد

ایجاد طرح دهکده فناوری شیلاتی در پارک زیست‌فناوری خلیج فارس

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس گفت: طرح ایجاد دهکده فناوری شیلاتی در پارک زیست فناوری خلیج فارس با همکاری مؤسسه علوم تحقیقاتی شیلاتی کشور با هدف متمرکز نمودن فعالیت‌های حوزه شیلاتی در یک منطقه را در اولویت قرار خواهیم داد.

فعالیت ۱۳ مرکز تحقیقاتی مرتبط با شیلات در کشور

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلسه مشترک پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم با موسسه علوم تحقیقاتی شیلاتی کشور با حضور محمد شریف رنجبر رییس پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم، بهمنی رییس موسسه علوم تحقیقاتی شیلاتی کشور، محمد صدیق مرتضوی رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، آقای دکتر منصور آزاد مدیر شیلات سازمان منطقه آزاد قشم و سایر مسئولین پارک و موسسه در محل پارک برگزار شد.

 

این جلسه که با هدف بررسی راهکار‌های همکاری مشترک در زمینه شیلات در راستای تحقق شعار سال برگزار شد محمد شریف رنجبر در ابتدا به معرفی فعالیتها، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موجود در پارک پرداخت و ضمن اشاره به اینکه این پارک از پتانسیل‌های بسیار خوبی برای انجام فعالیت‌های زیست دریایی برخوردار است گفت: شرکت‌های بسیار فعالی در حوزه شیلات و آبزیان از جمله تولید ماهی و میگوی خشک، پرورش ماهیان زینتی در آب، تولید میگوی spf، پرورش جلبک و ... در این پارک مستقر هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: طرح ایجاد دهکده فناوری شیلاتی در پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم با همکاری موسسه علوم تحقیقاتی شیلاتی کشور وابسته به وزارت جهاد کشاورزی با هدف متمرکز نمودن فعالیت‌های حوزه شیلاتی در یک منطقه را در اولویت قرار خواهیم داد.

بهمنی، رییس موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور فعالیت‌های اخیر پارک را بسیار ارزنده شمرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳ مرکز تحقیقات و پژوهشکده در کشور در حوزه شیلات مشغول به فعالیت هستند که این پارک تخصصی در حوزه زیست فناوری ضمن بهره مندی از دانش فنی پژوهشگران این موسسات جهت پیشبرد اهداف عالیه خود می‌تواند شرایط، تسهیلات و مشوق‌های لازم جهت همکاری و ایجاد ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان شیلاتی و یا استقرار این محققین بعنوان شرکت فناور و دانش بنیان جدید در آنجا فراهم نماید.

رییس موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور ضمن استقبال از ایجاد طرح دهکده شیلاتی در پارک افزود: در راستای اجرای تفاهم نامه فی مابین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت جهاد کشاورزی در نظر داریم این پارک به قطب فعالیت‌های دانش بنیان شیلاتی در جنوب کشور تبدیل و فعالیت‌های شیلاتی نیز در این پارک متمرکز شود.

 

گفتنی است از دیگر موارد مطروحه در این جلسه می‌توان به تدوین و تصویب نقشه جامع بیوتکنولوژی دریایی با همکاری دو مجموعه، شناسایی مشکلات و نیاز‌های شرکت‌های فناور و دانش بنیان توسط پارک و ارائه به موسسه جهت تهیه پروپوزال در قالب پروژه‌های مشترک با بخش خصوصی، تجاری سازی دستاورد‌های پژوهشی موسسه توسط پارک و مشارکت و حمایت پارک در برگزاری رویداد‌های نوآوری دانش بنیان اشتغال آفرین شیلاتی کشور به منظور پذیرش ایده‌های برتر در قالب هسته فناور اشاره نمود.

 

در پایان از زیرساختها، پروژه‌های عمرانی در دست ساخت و شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک نیز بازدید بعمل آمد.

 

فعالیت ۱۳ مرکز تحقیقاتی مرتبط با شیلات در کشور

فعالیت ۱۳ مرکز تحقیقاتی مرتبط با شیلات در کشور

فعالیت ۱۳ مرکز تحقیقاتی مرتبط با شیلات در کشور

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار