کد خبر:۹۲۳۴۵۸
بارانی‌نیا:

دانشگاه آزاد میناب به دنبال تصویب رشته‌های جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد است

رئیس دانشگاه آزاد میناب گفت: این واحد دانشگاهی روی حوزه شیلات، ایمنی و بهداشت دریایی متمرکز بوده و پیگیر تصویب این رشته‌ها در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد است.

//دانشگاه آزاد میناب به دنبال تصویب رشته‌های جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، باقر بارانی‌نیا رئیس دانشگاه آزاد میناب گفت: این واحد دانشگاهی برای سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی را در برنامه خود قرار داده و برگزاری دوره‌های ضمن خدمت، معرفی امکانات آزمایشگاه به سایر دانشگاه‌ها، ترغیب اعضای هیئت علمی برای انجام طرح‌های برون‌دانشگاهی، برگزاری همایش با توجه به زیرساخت‌های دانشگاه و دعوت از سازمان‌ها برای معرفی ظرفیت‌های پژوهشی از دیگر برنامه‌های آن در سال جاری است.


بارانی‌نیا افزود: سال ۱۴۰۰ را با کاهش وابستگی به شهریه با تکیه بر انجام طرح‌های برون‌دانشگاهی و برگزاری همایش‌های علمی آغاز کرده‌ایم و در آینده نزدیک، ارائه محصولات کشاورزی باکیفیت، افزایش جذب دانشجو و تصویب رشته‌های دریامحور با توجه به توسعه سواحل مکران را عملیاتی خواهیم کرد.


رئیس دانشگاه آزاد میناب درباره برنامه‌های این واحد دانشگاهی در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال جاری، گفت: راه‌اندازی و فعال کردن انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی، تمرکز بر انتشار نشریات دانشجویی، تأکید بر برگزاری کرسی‌های علمی و ترویجی و تشویق دانشجویان به حضور فعال در حوزه حکمی‌سازی علوم انسانی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مسابقات علمی، فرهنگی و ورزشی از جمله برنامه‌های از واحد در حوزه فرهنگی و دانشجویی است که در سال ۱۴۰۰ اجرایی می‌شود.


وی درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد میناب در حوزه آموزش سال جاری، بیان کرد: شهرستان میناب با بهره‌مندی از نوار ساحلی طولانی و آب و خاک مناسب می‌تواند در زمینه رشته‌های مبتنی بر زراعت و شیلات سرآمد باشد؛ بر همین اساس این واحد دانشگاهی برای سال ۱۴۰۰ در نظر دارد رشته‌های میان‌رشته‌ای و اقلیم‌محور را ایجاد و گسترش دهد.


بارانی‌نیا اضافه کرد: واحد دانشگاهی میناب با توجه به توسعه همه‌جانبه سواحل مکران در نظر دارد با ایجاد رشته‌های دریامحور نخست به‌عنوان پشتیبان علمی و پژوهشی این منطقه عمل کرده و به توسعه دریامحور استان کمک کند و در مرحله بعد قطب علمی رشته‌های دریامحور شود. اکنون این واحد دانشگاهی روی حوزه شیلات و ایمنی و بهداشت دریایی متمرکز بوده و پیگیر تصویب این رشته‌ها در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.


وی درباره سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه آزاد میناب برای تحقق این هدف که انتخاب نخست داوطلبان در سال ۱۴۰۴ برای ادامه تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی باشد، عنوان کرد: ایجاد رشته‌های جدید و روزآمد، تمرکز هوشمندانه بر فضای مجازی و آموزش الکترونیک، تأکید بر فعالیت انجمن‌های علمی و ایجاد پارک‌های علم و فناوری، تمرکز روی فعالیت‌های پژوهشی و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین با رشته‌های جدید و مهارت‌محور از جمله اقدامات این واحد دانشگاهی برای تحقق این هدف بوده است.


رئیس دانشگاه آزاد میناب درباره شاخص‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های دانشگاه آزاد میناب به‌ویژه در حوزه پژوهش و فناوری، اظهار کرد: فعال‌سازی مرکز رشد، ارتقای پهنای باند دانشگاه از ۱۵ به ۵۰ مگابایت، ساماندهی کتابخانه دانشگاه، تعمیر و کالیبراسیون وسایل آزمایشگاه‌های دانشگاه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و کرسی علمی، تشویق و ترغیب اعضای هیئت علمی به کار‌های پژوهشی و ارائه مقالات ISI از جمله شاخص‌ترین فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار