کد خبر:۱۰۶۳۴۰۸

تامین ۳۵ درصد از آب شرب هرمزگان توسط آب‌شیرین‌کن‌ها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در نشست با هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از تامین ۳۵ درصد نیاز استان از طریق شیرین سازی آب دریا خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در نشست با هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از تامین ۳۵ درصد نیاز استان از طریق شیرین سازی آب دریا خبر داد.

حمزه پور ضمن قدردانی از حساسیت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و هیات تحقیق و تفحص با بیان اینکه خدمات نظام انقلاب اسلامی در حوزه آبرسانی قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست، تصریح کرد: عملکرد آبفای هرمزگان در بیش از چهار دهه‌ای انقلاب اسلامی باعث شده تا در مجموع ۹۵.۸۸ درصد جمعیت این استان از شبکه آبرسانی بهره مند شوند.

به گفته وی، برای افزایش ظرفیت تولید آب، میزان بهره مندی و پاسخگویی به نیازهای آینده، ۳۵۲ پروژه نیمه تمام آب و فاضلاب در حال اجراست که تاکنون بیش از ۳۸ هزار میلیار ریال برای آن هزینه شده که برای تکمیل آن سه برابر هزینه انجام شده اعتبار لازم داریم. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ادامه داد، از مجموع پروژه های نیمه تمام ۲۵۲ پروژه در بخش روستایی، ۹۴ پروژه در بخش شهری و ۶ پروژه در بخش فاضلاب وجود دارد که با تخصیص اعتبار به سرانجام خواهد رسید.

وی در ادامه با اشاره به جهاد آبرسانی در هرمزگان گفت: در جریان قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به ۶۷ روستا آبرسانی می شود که با اتمام آن جمعیتی بالغ بر ۸۹ هزار نفر از اجرای این طرح ها به آب پایدار دست خواهند یافت.

حمزه پور همچنین با اشاره به ظرفیت ساحلی هرمزگان برای تامین آب مشترکین، خاطرنشان کرد: این استان پیشرو در شیرین سازی آب دریاست که در حال حاضر بیش از ۳۵ درصد آب شرب استان را تولید می کنند.

به گفته وی، ظرفیت در مدار تولید آب شیرین کن های هرمزگان بیش از ۲۲۵ هزار مترمکعب در شبانه روز است که توسط ۴۲ سایت آب شیرین کن تولید می شود.

مدیرعامل آبفا تسریع در پرداخت مطالبات سرمایه گذاران را مهم ارزیابی کرد و گفت: بخش اعظمی از تامین نیاز آبی هرمزگان بر دوش آب شیرین کن هاست که با تخصیص اعتبارات می توانیم نسبت به پرداخت مطالبات معوق اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار