کد خبر:۱۰۲۱۲۹۷
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت:

کاشت حلزون شنوایی و نصب سمعک‌ها ثبت و قابل رصد می‌شود

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کاشت حلزون شنوایی و نصب سمعک‌ها ثبت و قابل رصد می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کوروش اعتماد با بیان این مطلب در "کارگاه آموزشی تبیین استانداردها، فرآیند‌ها و ثبت خدمات پیشگیری و مراقبت از گوش و شنوایی نوزادان و کودکان در سطوح مختلف نظام ارجاع" گفت: کاشت حلزون شنوایی و نصب سمعک برای کم شنوایان باید به صورت رجیستری درآمده و در سامانه‌ها برای رصد در آینده ثبت شوند.

وی افزود: دستاورد‌های ده ساله برنامه غربالگری ناشنوایی و کم شنوایی قابل تحسین است. این برنامه هم جایگاه خوبی در بین برنامه‌های شبکه پیدا کرده و هم دورنمای خوبی تصویر کرده است.

وی با اعلام این‌که تا سال ۲۰۵۰ بالغ بر ۹۰۰ میلیون نفر در جهان مشکل ناشنوایی یا اختلال کم شنوایی خواهند داشت، بیان داشت: در بدو ورود به مدرسه ۵ درصد و در طول تحصیل ۱۰ درصد دانش آموزان جهان این اختلال را دارند.

ناشنوایی و کم شنوایی رتبه سوم ناتوانی‌ها

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: ناشنوایی و کم شنوایی رتبه سوم ناتوانی‌ها در افراد است و ۷ درصد بار بیماری‌ها را شامل می‌شود؛ بنابراین اجرای غربالگری و برنامه‌های تشخیصی در این خصوص اهمیت زیادی دارند.

ضرورت مراقبت از راهپیمایان اربعین

اعتماد در ادامه با اشاره به مراسم اربعین و پیاده روی زائران در این مراسم، گفت: از دانشگاه‌های مرزی انتظار داریم به زخم پای دیابتی‌ها که بعضاً در این مراسم به دلیل راهپیمایی زیاد در برخی افراد خود را نشان می‌دهد توجه کنند. همچنین لازم است با توجه به گرمای امسال فشار خون و تنفس راهپیمایان را کنترل کنند.

ضرورت تزریق دز یادآور برای افراد در معرض خطر

وی تصریح کرد: مدیران گروه‌های بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه‌ها علوم پزشکی باید بحث واکسیناسیون افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند یا در گروه‌های پرخطر همچون سالمندان هستند را جدی بگیرند. این افراد دز یادآور واکسن را باید دریافت کنند. شیوه نامه لازم در این خصوص در حال تدوین است که به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار