آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۴۷۱۳

افزایش سهم ایران از بازار فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات و علم استفاده از داده‌ها به عنوان یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های قدرت سازی در جوامع مدرن خوانده می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حال ایفای نقش کلیدی در این زمینه هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ سیروس محمودی کوشک‌قاضی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ارتباطات پژوهان متین در این باره گفت: فعالیت ما به صورت کلی در زمینه فناوری اطلاعات متمرکز است، فناوری اطلاعات کلید پیشرفت سریع جوامع در است و خوشبختانه ما نیز توانسته‌ایم با کمک و حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در این حوزه سهمی بر عهده بگیریم.

فعالیت این شرکت در سه حوزه تولید نرم‌افزار، تحلیل اطلاعات و ارائه مشاوره‌های سازمانی، انجام می‌گیرد. یکی از محصولات شرکت، سامانه نرم‌افزاری مورد استفاده توسط ۱۱۸ است که روزانه میزبان قریب ۱ میلیون تماس از سوی شهروندان ایرانی در سراسر کشور است.

نرم افزار جامع مدیریت مدارس، دیگر محصول این نهاد دانش‌بنیان است که همه امور مربوط به دانش‌آموزان از جمله ثبت نام، حمل و نقل و دیگر مسائل مرتبط با آن‌ها را پوشش می‌دهد.

شرکت دانش‌بنیان ارتباطات پژوهان متین، با مراجعه به سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف، فرایند‌های خدماتی، تولیدی و صنعتی آن‌ها را بررسی می‌کند، برای مثال از لحظه ورود یک شهروند یک اداره مانند شرکت برق، تا نحوه ثبت درخواست و ارائه خدمت به او واکاوی می‌شود، سپس در یک فرایند عارضه یابی و بهینه‌سازی، اطلاعات مورد نظر مورد تحلیل و بررسی دقیق قرار می‌گیرد.

سپس این اطلاعات به عنوان دیتای پایه جهت مکانیزاسیون فرایند‌ها و یا تولید سامانه و نرم‌افزار‌های مورد نیاز آن شرکت، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع تحلیل اطلاعات شرکت بر بهتر انجام دادن کار‌ها متمرکز است، تا روش انجام فرایند را از روش‌های وقت گیر و کم بازده سنتی به فرایند‌های مدرن، آنلاین یا مکانیزه تغییر دهد.

تحلیل اطلاعات و داده‌های بزرگ موجود در یک سازمان، خدمت دیگری است که از سوی این شرکت دانش‌بنیان به سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف ارائه می‌شود، برای نمونه همه داده‌های ورودی به محتوای قابل فهم و خوانش تبدیل می‌شود تا در تصمیم‌سازی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار