کد خبر:۱۰۲۵۲۸۷

آمار قتل‌های انجام شده توسط پلیس آمریکا رکورد زد

تعداد قتل‌هایی که توسط نیرو‌های پلیس آمریکا طی هفت ماه اول سال جاری میلادی انجام گرفته، از سال ۲۰۱۳ بی‌سابقه است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شمار افرادی که از آغاز سال میلادی در آمریکا به‌دست نیرو‌های پلیس کشته شده‌اند، رکوردی جدید را ثبت کرده است.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، طبق آمار پایگاه داده ترسیم خشونت پلیس آمریکا، مأموران آمریکایی ظرف هفت ماهی که از آغاز سال ۲۰۲۲ می‌گذرد بیش از ۷۰۰ نفر را کشته‌اند.

بر اساس این گزارش، از سال ۲۰۱۳ که گردآوری آمار مربوط به این قتل‌ها شروع شده، چنین رقمی بی سابقه محسوب می‌شود.

این آمار در حالی منتشر می‌شود که دو سال قبل پس از کشته شدن «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی توسط مأموران پلیس در شهر مینیاپولیس، برنامه‌هایی در راستای اصلاح ساختار پلیس مطرح و به یکی از وعده‌های انتخاباتی «جو بایدن» نیز تبدیل شد.

با وجود انجام تغییرات ظاهری مانند تغییر اسم اداره پلیس مینیاپولیس به اداره امنیت عمومی و کاسته شدن از بودجه ادارات پلیس برخی ایالات، از شروع سال جاری میلادی، فقط ۸ روز از سال نیرو‌های پلیس کسی را نکشته‌اند.

طبق گزارش ارائه شده، از سال ۲۰۱۳ به بعد، احتمال اینکه یک فرد سیاه‌پوست توسط نیرو‌های پلیس کشته شود، سه برابر احتمال کشته شدن یک فرد سفید پوست توسط پلیس است. در ۴۸ شهر از ۵۰ شهر بزرگ آمریکا، تعداد سیاه‌پوستانی که توسط پلیس کشته شده‌اند نرخ بسیار بالاتری نسبت به افراد سفید پوست دارد.

این آمار، ابعاد وسیع‌تری از خشونت پلیس آمریکا را نیز نشان می‌دهد. از میان هر سه مورد قتلی که توسط نیرو‌های پلیس انجام شده، فقط یک موقعیت مربوط به جرائم خشونت‌آمیز بوده است. دو سوم موارد قتل نیز با موقعیت‌هایی مانند ایست و بازرسی خیابانی، مشکلات اختلال روانی و جرائم غیر خشونت‌آمیز کلید زده شده‌اند.

جالب اینکه که از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲، ۹۸.۲ درصد موارد قتلی که توسط پلیس آمریکا انجام شده، به متهم شدن یا محکومیت مأمور خاطی منتج نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار