روس ها، در شمار منابع اطلاعاتي حزب الله
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت، اين روزنامه به نقل از رام دور، رئيس بخش اطلاعات در ارتش اسرائيل نوشت: اسرائيل بر اين باور است كه روسيه اطلاعات محرمانه اي را كه درباره اسرائيل جمع آوري كرده به سوريه مي دهد و اين اطلاعات به طور غيرمستقيم در اختيار حزب الله لبنان قرار مي گيرد.
دور همچنين گفته است كشتي هاي جاسوسي روسي كه در ساحل سوريه لنگر انداختند و كارشناسان روسي كه در ايستگاه هاي شنود الكترونيكي در بخش آزاد شده بلندي هاي جولان مستقر هستند، بخش اعظم سرزمين هاي اشغالي را تحت پوشش خود داشته و مشغول جاسوسي عليه اسرائيل هستند و سوريه نيز اطلاعات جمع آوري شده را با حزب الله مبادله مي كند و برعكس آن نيز درست است البته ما نمي دانيم دشمن چه نوع اطلاعاتي از ما را در اختيار دارد.
روزنامه يديعوت آحارونوت نوشت: اسرائيل به طور كلي از سرزنش علني روسيه از طريق رسانه ها خودداري كرده تا مبادا به تلاش هاي به عمل آمده براي منصرف كردن روسيه از فروش سلاح به دمشق ضربه زده و يا موجب تضعيف تحريم هاي جديد عليه ايران درباره برنامه هسته اي اين كشور شود.
در همين حال روزنامه انگليسي تايمز طي تحليلي نوشت: اتحاد با ايران، بمب روسيه بر عليه غرب است و مي تواند به عنوان يك كابوس براي واشنگتن تلقي شود./انتهاي پيام/