کد خبر:۱۰۲۶۹۴۹
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز:

شهرک صنعتی اشتهارد روزانه ۴۰۰۰ مترمکعب آب مصرف می‌کند / تخلیه آبخوان‌های البرز برای کشت کاهو

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت: روزانه ۴۰۰۰ مترمکعب آب در شهرک صنعتی اشتهارد مصرف می‌شود که بدون تصفیه از این شهرک خارج می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داوود نجفیان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز در نشست خبری از کاهش ۲۱ درصدی بارش در این استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: سد کرج ۲۳ درصد و سد طالقان ۶ درصد نسبت به سال گذشته ذخیره کمتری دارد.

نجفیان با بیان اینکه به دلیل برداشت بیش از حد آب از سفره‌های زیرزمینی شاهد افت زیاد سطح آبخوان‌ها هستیم، گفت: وزارت نیرو به تنهایی نمی‌تواند چالش کمبود آب را پوشش دهد و دیگر ارگان‌ها نیز باید موضوع آب را جدی بگیرند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز پایین بودن قیمت آب را دلیل هدررفت آن دانست و گفت: ارزش واقعی آب زمانی معلوم می‌شود که قیمت گذاری واقعی شود.

وی با بیان اینکه منابع آبی ایران یک سوم متوسط دنیا است، گفت: بااین حال سرانه مصرف آب در کشورما ۲۵۰ لیتر برای هر نفر در روز است درحالیکه سرانه مصرف روزانه در دنیا کمتر از ۱۵ لیتر است.

نجفیان با تأکید براینکه در کشور به یک جراحی در بخش آب نیاز داریم، افزود: اگر بخواهیم صرفاً به خاطر حفظ معیشت به این نوع مصرف به خصوص در بخش کشاورزی ادامه دهیم در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد. آیا ما تعهدی به نسل‌های آینده نداریم؟

وی به مصرف آب در شهرک صنعتی اشتهارد اشاره کرد و از مصرف روزانه ۴۰۰۰ متر مکعب آب در این شهرک خبر داد که بدون تصفیه از شهرک خارج می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز در ادامه به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در خصوص مصرف آب انتقاد کرد و گفت: جهاد کشاورزی حق ندارد ۹۰ درصد آب کشور را بدون افزایش بهره وری مصرف کند.

وی به کشت کاهو در البرز اشاره کرد و گفت: کاهو محصول استراتژیک نیست چرا باید آبخوان استان برای تولید این محصول تخلیه شود؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار