کد خبر:۱۰۲۷۳۶۳

احتمال تعیین تعرفه ۱ درصد برای ماشین آلات صنعتی / تجهیزات وارداتی برای تولید در هپکو با ۱۰ درصد تعرفه وارد می‌شود!

معاون صنایع عمومی وزارت صمت اعلام کرده که در صورت موافقت مجلس احتمال دارد تعرفه واردات ماشین آلات صنعتی به یک درصد کاهش یابد این در حالی است که تولیدکنندگان داخلی این ماشین آلات برای واردات تجهیزات اولیه تعرفه ۱۰ درصدی می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از احتمال کاهش تعرفه گمرکی واردات ماشین آلات صنعتی به یک درصد خبر داد.

 

به گفته برادران نمایندگان مجلس طرحی را آماده کرده اند که نظر مثبت هیئت رئیسه را دارد و احتمالا بیش از ۵۰ امضا بگیرد. این طرح قرار است هفته آینده خارج از دستور در صحن علنی مجلس بررسی شود.

 

او تأکید کرده که مجلس و دولت بر سر این مساله تفاهم دارند که تعرفه حقوق گمرکی ماشین آلات صنعتی و ماشین آلاتی که امکان تولید آن‌ها داخل کشور وجود ندارد، به یک درصد کاهش یابد.

 

پیش‌تر واردکنندگان ماشین آلات معدنی از پرداخت حقوق گمرکی معاف بودند که با اجرای مصوباتی برای حمایت از تولید داخل، تعرفه ۵ درصدی برای این دستگاه‌ها تعیین شد. البته صرفا برای دستگاه‌هایی که مشابه آن داخل کشور تولید می‌شود. این در حالی است که تعرفه واردات تجهیزات اولیه برای تولید همان ماشین آلات، ۱۰ درصد است!

 

بیشتر بخوانید:



 

گفتنی است، باوجود سخت گیری‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات ماشین آلات معدنی و اعتراضات مداوم فعالان این حوزه، این ماشین آلات به طور مداوم در حال وارد شدن به کشور هستند.

 

صبح امروز یک دستگاه بیل زنجیری ۴۰۰pc به کشور وارد شده که معادل تناژ همین دستگاه در هپکو در حال تولید بوده و آماده تحویل به مشتری است.

کد ویدیو

 

یک پیشنهاد از طرف تولیدکننده داخلی به وزارت صمت می‌تواند این باشد که برای آن دسته از محصولاتی که امکان تولید داخل یا مشابه داخلی ندارند، تعرفه گمرکی را کاهش دهند، اما آن دسته از ماشین آلاتی که به تأیید وزارت صمت رسیده و سابقه ساخت یا امکان تولید آن داخل کشور وجود دارد، تعرفه گمرکی بالای ۱۰ درصد درنظر گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار