موضوع فلسطين در ميان کشورهاي اسلامي بايد مسئله اي راهبردي باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۷
لاريجاني:

موضوع فلسطين در ميان کشورهاي اسلامي بايد مسئله اي راهبردي باشد

رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: موضوع فلسطين در ميان کشورهاي اسلامي بايد مسئله اي راهبردي باشد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، علي لاريجاني در گفت وگوي تلفني با عبدالعزيز زياري، رئيس مجلس نمايندگان خلق الجزايرگفت: رژيم صهيونيستي براي سرپوش نهادن بر مشکلات داخلي خود، راه تهاجم و ايجاد محدوديت شديد براي مردم فلسطين را برگزيده است.

لاريجاني ادامه داد: اقدام رژيم اشغالگر قدس در تهاجم و کشتار مردم فلسطين آثار ناگواري در منطقه بر جاي نهاده است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه موضوع فلسطين در ميان کشورهاي اسلامي بايد مسئله اي راهبردي باشد، بر ضرورت اتخاذ تدابير و اقدامات جدي براي مقابله با ظلم بي حد و حصر رژيم صهيونيستي در حق مردم مظلوم فلسطين تاکيد کرد و گفت: سکوت و انفعال در قبال جنايات ضدانساني رژيم صهيونيستي، اين رژيم را گستاخ تر کرده است.

وي در اين زمينه ايفاي نقش فعال تر کشورهاي اسلامي و عربي از جمله الجزاير را در دفاع از حقوق و آرمان هاي مردم فلسطين خواستار شد و افزود: کشورهاي پيشرو و تأثيرگذار عربي و اسلامي مي توانند با توسل به ديپلماسي فعال و اقدامات سياسي فراگير، کمک شاياني براي مهار کردن جنايات رژيم صهيونيستي در حق مردم مسلمان فلسطين انجام دهند.

عبدالعزيز زياري، رئيس مجلس نمايندگان خلق الجزاير هم در اين گفت وگوي تلفني با تأييد سخنان رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص فلسطين گفت: الجزاير به طور حتم در مورد آنچه در فلسطين مي گذرد بي تفاوت نخواهد ماند و آمادگي دارد به همراه جمهوري اسلامي ايران در يافتن راه حلي مناسب براي اين بحران پيشقدم شود.

وي با تقدير از تلاش هاي ديپلماتيک و حمايت هاي جمهوري اسلامي ايران از مردم فلسطين ابراز اميدواري کرد: با مساعي جمعي همه کشورهاي اسلامي، مردم فلسطين از شرايط دشوار کنوني در غزه و ساير مناطق فلسطين خلاصي يابند.

در اين گفت وگو همچنين بر ضرورت گسترش روابط سياسي و پارلماني بين دو کشور تأکيد شد و لاريجاني ضمن تشکر از همتاي الجزايري خود به خاطر دعوت از وي براي سفر به الجزاير، ابراز اميدواري کرد اين سفر در موقع مناسب صورت گيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار