به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین پایانی نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بین الملل با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، محمدجواد سلمانپور، معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان، جعفر رازقی، مدیرکل دانشجویان بین الملل سازمان دانشجویان وزارت علوم، محسن حبیبی، مدیر روابط عمومی و حوزه ریاست دانشگاه علامه طباطبائی، علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه، مهدی واحدی، معاون دانشجویی و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه، حسام الدین خلعتبری، مدیر اجرایی و محتوایی دوره و جمعی از استادان و دانشجویان بین الملل در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
خلعتبری در این آیین ضمن قدردانی از همه افرادی که در برگزاری هرچه بهتر این دوره همکاری داشته اند، گفت: برگزاری این دوره در دانشگاه علامه طباطبائی نشان داد ظرفیتهای بسیاری برای انجام کارهای کلان و جذب بیشتر دانشجویان خارجی در این دانشگاه وجود دارد.
وی بابیان اینکه بازدید از مکانهای مختلف در تهران یکی از برنامههای این دوره بود، افزود: زمانی که برای بازدید به بیت امام (ره) رفتیم برخی از دانشجویان گفتند ما الان واقعیت بیت امام (ره) را دیدیم که چقدر ساده است. بعد از بیت امام (ره) دانشجویان از کاخ نیاوران دیدن کردند و مطمئن باشید مقایسهای در ذهن این دانشجویان شکل گرفته است. بدانید هر حاکمیتی که برای خود کاخ برای مردم نیست و دریافت این حقیقت برای جوانان بسیار مهم است.
مدیر اجرایی و محتوایی دوره آموزشی فرهنگیددانشجویان بین الملل گفت: این دوره در شش محور برگزار شد. روزانه شش کلاس درس به صورت موازی برگزار میشد و از استادان برجستهای نیز ستفاده شد. در این دوره اهداف مختلفی از جمله اهداف آموزشی را دنبال کردیم و به هر دانشجو ۳۰ ساعت درس آموزش داده شد و با توجه به ارزیابیها و نظرسنجیهای انجام شده، سطح این دوره برای دانشجویان بسیار خوب و رضایت بخش بود.
وی ادامه داد: دانشجویان در این دوره با نشانهها و معیارهای انقلاب اسلامی و الگوی جدید جهان که بر پایه معنویت و عدالت است آشنا شدند. آنها دریافتند انقلاب اسلامی ایران که توسط حضرت امام (ره) معماری شد و توسط مقام معظم رهبری در حال پیشرفت است به دنبال سلطه بر کسی نیست بلکه دنبال این است که دست کشورهای دیگر را بگیرد و به همین دلیل است که با ما مقابله میکنند.
خلعتبری با بیان اینکه این دوره دستاوردهای بسیاری داشت، گفت: درک عمیقتر دانشجویان از برخی ملت ها، تعمیق و بسط معارف اسلامی، تغییر بینش سیاسی اجتماعی و زمینه سازی جهت آرمان گرایی واقعیت محور با پخش و تحلیل مستندهای سازنده، ارتباط نزدیک دانشجویان ملل در بستری تعاملی، همگرایی فکری دانشجویان با یکدیگر، آشنایی با امور فرهنگی، علمی، فناوری و پیشرفتهای ایران برخی از دستاوردهای این دوره است.
گفتنی است، نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بین الملل به همت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور ۴۰۰ دانشجوی خارجی از ۲۲ تا ۳۰ مردادماه ۱۴۰۱ برگزار شد.