به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهرستان تهران یازدهمین جلسه این شورا با حضور احمد صادقی ریاست شورای شهرستان تهران، علیرضا نادعلی عضو شورای شهرستان، بخشدار و رئیس شورای بخش کن به منظور بررسی خسارات وارده به تاسیسات عمومی و املاک مردم برگزار شد.
احمد صادقی در این جلسه گفت: ما کشور حادثه خیزی هستیم، ولی به سمت پیشگیری و آماده سازی نمیرویم و کاملا تقدیرگرا میباشیم.
رئیس شورای شهرستان تهران افزود: ما در حوزه مقابله با بحران و حوادث خیلی قوی عمل میکنیم به نحوی که در بین ۱۷۴ کشور عضو هلال احمر، ایران در رتبه پنجم قرار دارد و حتی در بحث مقابله با حوادث از ژاپن جلوتر هستیم و معمولا در ابتدا یک رضایت نسبی هم بوجود میآید.
وی تاکید داشت: آنچه اهمیت دارد، برگشت سریعتر به زندگی عادی، جبران و ترمیم خسارات وارده است که معمولا عملکرد خوبی در این خصوص نداریم. در سیل اخیر امام زاده داوود آنچه که مسلم است جبران خسارات خارج از توان روستائیان میباشد و اگر اقدامات به موقع انجام نشود، میزان خسارتها افزایش مییابد و بخش زیادی از باغات بخش کن از بین میرود.
صادقی افزود: با توجه به برآوردهای اولیه، بیش از ۳۳۰ میلیارد تومان خسارت به بار آمده که لازم است با همکاری جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، استانداری، فرمانداری و دیگر دستگاههای متولی جبران شود. البته در بخش مقابله با این حادثه، شهرداری قبل از تمام دستگاهها اقدامات خود را آغاز کرد.
در این جلسه محمد تاجیک بخشدار و علی اصغر بذرانبار رئیس شورای بخش کن طی گزارشی جزئیات اقدامات و خسارات را تشریح نمودند و با اظهار نظر اعضای شورای شهرستان تهران مقرر شد گزارش جامعی در بازدید میدانی با همکاری بخشداری توسط شورای شهرستان تنظیم و با توجه به ظرفیتهای قانونی تدابیر لازم برای کمک رسانی به روستاییان و ترمیم خرابیها اتخاذ گردد.